AKO ŽELITE VEČE ZA PAMĆENJE: 4 mesta na njenom telu koja UVEK treba da izbegavate - Men`s Health

AKO ŽELITE VEČE ZA PAMĆENJE: 4 mesta na njenom telu koja UVEK treba da izbegavate

Sjajan seks podrazumeva spontanost i dozu istraživačkog u sebi, naravno uz njen pristanak. Međutim, postoje neki delovi na njenom telu koji su osetljivi i koji bi bilo bolje da izbegavate.

Analni seks: 7 stvari koje ste oduvek želeli da znate (a bilo vam je glupo da pitate)!

GRLIĆ MATERICE

Ako tokom seksa dotaknete njen grlić materice to joj se sigurno neće svideti. Snažno dodirivanje tog dela tela kod žena izaziva blagi bol i neprijatnost. To takođe upućuje na to da bi trebalo da promenite seks pozu, jer joj očigledno ne prija dublja penetracija.

U nekim slučajevima to može značiti da ona nije dovoljno zagrejana za akciju, jer u slučaju seksualne uzbuđenosti dolazi do podizanja grlića materice čineći vaginu dubljom za nekoliko centimetara.

NJENA STOPALA

Pogotovo ukoliko nosi čarape! Istraživanje sa Univerziteta Džons Hopkins su pokazala da nošenje čarapa tokom seksa povećava potencijalni orgazam, kako kod muškaraca tako i kod žena. Jedan od razloga je i činjenica da žene moraju biti potpuno opuštene i oslobođene anksioznosti, a hladna stopala će sigurno uticati na to.

Pogledajte i 9 stvari koje ona želi da radite njenom klitorisu

GLAVA KLITORISA

Možda izgleda kontraintuitivno, ali klitoris je ispunjen superosetljivim nervnim završecima. Tako može doći do prevelike napetosti ukoliko glavu klitorisa direktno stimulišete.

Ovaj neprijatan osećaj se može uporediti sa ispijanjem hladne vode zbog koje nam utrnu zubi. Umesto toga probajte sa kružnim pokretima oko klitorisa, što će stimulisati nervne završetke i pružiti joj vrhunski užitak.

NJEN ANUS

Analni seks zahteva određenu pripremu, ali čak i kada je ona potpuno spremna za taj vid seksa, kvalitetna penetracija se ne može postići bez lubrikanata. Analni otvor je toliko mali da čak i dodir prsta može izazvati neprijatnost. U studiji koju je obavio magazin Journal of Sexual Medicine otkriveno je žene bolje ocenjuju svoje seksualno zadovoljstvo kada koriste lubrikante.

Pročitajte i  Saveti za bolji seks

Saznajte i Kako da seks s kondomom bude uzbudljiviji?

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *