Tajne vrhunskih ljubavnika: 5 poza koje morate da isprobate - Men`s Health

Tajne vrhunskih ljubavnika: 5 poza koje morate da isprobate

Znamo da je dobro igrati na sigurnu kartu misionarske poze, ali jednom kad usavršite osnovu, vreme je da vaš seksualni život podignete na viši nivo.

Ovih pet poza svakako ne predstavljaju ono na šta ste dosada navikli i zahteva ipak malo više poverenja i međusobnog poznavanja. Iskoristite odličan odnos i povezanost sa partnerkom i odvažite se na pomeranje granica u krevetu i počnite da istražujete svet seksa.

Otkrijte i Tri poze za jutarnji seks

VODOPAD

Vi ležite na krevetu, ali tako da vam gornji deo tela visi sa kreveta, dok ona sedi na vama pridržavajući se nogama o krevet. Benefiti ove, možda na prvi pogled nezgodne poze, ogromni su! Krv će da prostruji do vaših moždanih ćelija i učiniti da doživite senzacionalan orgazam.

UMOTAN POKLON

Ova poza je, za razliku od vodopad poze, opuštenija i relaksirajuća i pruža vam neverovatnu intimu sa partnerkom. Malo modifikovana misionarska poza, jer oboje ležite na boku dok vas ona obuhvata rukama i nogama i grli vas najjače što može.

Pročitajte i Tradicionalne poze, novi trikovi

BLISKI SUSRET

Ova poza je idealna za oralno zadovoljavanja, udobna za nju, a maksimalno erotična za vas. Dok ona leži na leđima sa glavom na jastuku, vi stanite iznad nje i pridržavajte se uz zaglavlje kreveta ili zid.

FUZIJA

Brži i jači orgazam za nju, lakši pokreti za vas! Ova poza podrazumeva vi sedite naslonjeni rukama na podlogu, a ona vam bukvalno sedi u krilu sa nogama na ramenima i takođe naslonjenim rukama na podlogu. Ne morate se zaustaviti na klasičnoj fuziji, već kombinujte i tražite koja vam modifikacija najviše prija. Pored podizanja nogu, možete joj podići i zadnjicu za dublju penetraciju i kružne pokrete.

Pročitajte i  Top 5 muških zanimanja koje najviše privlače žene

Saznajte i Četiri poze za ženski orgazam

ANĐEO U SNEGU 

Ona će iz ove poze moći da se divi vašoj savršeno izvajanoj pozadini. Dok ona leži na leđima i nogama podignutim u vis, vi takođe ležite ali ste okrenuti na suprotnu stranu i naslonjeni na ruke.

Za dodatan užitak ona može da vas uhvati za zadnjicu i pomoći vam u pokretima, a može i da vam priušti pravu senzualnu masažu koja će vas oboje dovesti do vrhunca.

Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *