MAGIJA PRIVLAČNOSTI: Zašto ste se baš u NJU zaljubili? - Men`s Health

MAGIJA PRIVLAČNOSTI: Zašto ste se baš u NJU zaljubili?

Večna dilema i rasprava oko toga šta nas privlači na osobama, da li osmeh ili fizički izgled ili glas ili, pak, “ono nešto iznutra”, možda je konačno dobila epilog. Postoje neke osobe čiji šarm i harizma nikada ne blede, pa se pitate u čemu je njihova magija.

Da nije fizički izgled glavno merilo zbog čega se zaljubljujemo u nekog, potvrdila je nemačka profesorka Silke Anders svojim eksperimentom.

Ona je na osnovu reakcije na video-snimak koji je pustila ispitanicima došla do zaključka da su ipak slični stavovi, emocije i misli presudni u ovoj priči.

Saznajte i Zašto se žene lože na kretene?

Zaljubićete se nju čim shvatite da delite iste stavove, misli, a posebno će biti privlačna ako se njen emocije poklapaju sa vašim.

ŠTA SE TADA DEŠAVA U NAMA?

Profesorka Anders pustila je svojim volonterima u eksperimentu snimak na kojima su žene koje izražavaju strah i tugu. Ona je, takođe, merila oscilacije i u mozgu tokom gledanja. Deo mozga koji prepoznaje naše emocije burnije je reagovao kod onih koji su shvatili i razumeli kroz šta žena prolazi, razumeli su njenu tugu, njen strah, jer su vrlo verovatno i oni u jednom trenutku prolazili kroz nešto slično.

Onog momenta kada shvatite njena osećanja, zavolećete je!

Otkrijte i 7 tajnih ženskih želja

A ŠTA SE DEŠAVA S FIZIČKIM IZGLEDOM? 

Niko od učesnika u eksperimentu nije spominjao fizički izgled žena, već ono šta su oni osetili gledajući ih.

I magazin “Tajm” je nakon sprovedenog zanimljivog istrAživanja došao do sličnih saznanja da bez obzira na godine, sede vlasi ili bore, mi se okrećemo za nekim posebnim osobama.

To su upravo te osobe sa kojima smo emotivno kompatibilni i momentom tog saznanja postoji velika verovatnoća da “poludimo” ili “izguvimo glavu” za tom osobom.

Pročitajte i  Jutarnje navike zahvaljujući kojima ćete izgledati besprekorno

Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *