Magične reči koje treba da iskoristite u toku svađe s devojkom - Men`s Health

Magične reči koje treba da iskoristite u toku svađe s devojkom

Ne postoji veza u kojoj se momak i devojka ili supružnici tu i tamo ne posvađaju. Naravno, potrebno je naći balans u raspravama, jer nepostojanje istih može da dovede do nezainteresovanosti, hlađenja odnosa i nestanka strasti, a sa druge strane, previše svađanja, takođe, nije zdravo, jer je to definitivan pokazatelj da postoje neke prepreke za čije prevazilaženje vi i vaša draga jednostavno niste idealna kombinacija.

Postoji bitna razlika između svađa koje štete vašoj vezi i ljubavi i onih koje ih unapređuju i još više učvršćuju.Sve se svodi na to da li vi na kraju krajeva razumete poentu zbog čega se njoj nešto nije svidelo, pa je žustra rasprava bila neminovan nastavak.

Otkrijte i 4 pitanja na koja iskreno morate da odgovorite pre nego što se pomirite s bivšom

Na Univerzitetu Čarls Berkli sprovedeno je istraživanje za vreme kojeg su parovi raspravljali o nekim “vrućim temama”. Oni koji su shvatili da njihov partner ne shvata najbolje njihove argumente, izašli su iz laboratoruje manje srećni svojom vezom, dok su oni koji su uvideli da njihovi partneri shvataju njihovu perspektivu, i pored toga što nisu rešili problem zbog kog je rasprava nastala, bili su mnogo srećniji i zadovoljniji svojom vezom.

Zašto je to tako? Zašto je bitno razumeti njen pogled i shvatanje sveta?

Osećaj da vas neko shvata budi u vašem mozgu onaj deo koji je povezan sa nagradom i zadovoljstvom, i zato se vi odmah osećate prijatnije i raspoloženje se popravlja, iako ste u sred neke vruće rasprave.

Pročitajte i Bolja veza za 15 minuta

To znači da će ona automatski da snizi ton, smekša, potrudiće se da i ona sagleda stvar vašim očima i da bude čak spremna na kompromis.

Pročitajte i  Ne verujte u njih: 4 mita o prevari koja nisu tačna

Dajte važnost njenoj tački gledišta, njenom mišljenju. Ne morate da se slažete sa njom, dovoljno je da joj date rečima do znanja da shvatate zašto tako gleda na problem i odmah ćete tenzije smiriti i prebaciti svađu u konstruktivnu raspravu i razmenu mišljenja.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *