Kada kucne čas - Men`s Health

Kada kucne čas

Prepustite vašoj lepšoj polovini da pokaže koja igra u krevetu joj najviše odgovora.

ZOV DIVLJINE
Ne znamo da li ste primetili do sada, ali žene ne vole baš da pričaju o tome šta ih u krevetu “loži”. Međutim, ako naučite kako da tumačite njihove uzdahe i jecanja u krevetu, bićete mnogo bolji ljubavnik. Izgleda da su preopterećene medijskom slikom žene i opštom kulturnom stigmatizacijom seksa, pa zbog toga nisu uvek u stanju da jasno izraze svoje želje. Neke čak misle da ćemo biti razočarani ukoliko nas one budu vodile putem do njihovog orgazma. Dok svoju partnerku ne ubedite u suprotno, obratite pažnju na sledeće stvari.

NJENE OČI
Priznajte da se osećate povezani sa njom kad se gledate u oči. Zato lovite njen pogled. Ukoliko ga skreće, to znači da u nečemu debelo grešite. Naravno, njene zatvorene oči kad je blizu orgazma govore da joj to što joj radite prija. Usredsredite se na njen užitak koji će kasnije nesumnjivo postati i vaš.

NJENE RUKE
Žene često reaguju grubošću kad im radite nešto što im prija i to zato što inače ne raguju suviše emotivno na one vaše akcije u kojima ne uživaju. Setite se šta ste joj radili te je zgrabila čaršav ili zaparala noktima po vašim le∂ima. Stisnite zube i ponovite stvar, a to malo bola muški podnesite.

NJENU FANTAZIJU
Možda misli da za svaku seksualnu seansu mora da kreira poseban lik i tako olakša sporazumevanje prilikom seksa. Možda voli da se uživi u ulogu pohotljive sobarice, a vi pokušajte da je nagovorite da vam otkrije sve svoje seksualne fantazije i puteve kojima stiže do vrhunca. Drugi put vi sebi priuštite izlet u nepoznato i pretvarajte se da ste pilot a ona stjuardesa, dok je postelja avion koji samo što se nije strmoglavio. I da imate vremena samo još za oproštajni seks.

Pročitajte i  Šta žene i muškarci zovu seksom?

NJENU INICIJATIVU
Zapamtite šta sve ona vama radi da bi vas uzbudila. Malo koja žena će poljubiti ili dotaći muškarca na način koji i njoj ne odgovara. Setite se onog ugriza u vrat ili ljubljenja bradavica. Zamenite uloge i uzvratite joj sa podjednakim entuzijazmom.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *