Slikajte je - Men`s Health

Slikajte je

Nema ničeg zanimljivijeg od skrivenih kutaka njenog tela, ničeg erotičnijeg od senki koje klize po njenom telu.A a to vam nisu potrebni profesionalna rasveta i fotoaparat – to bi vam potvrdio i pokojni majstor ovekovečavanja ženskog tela, Helmut Njutn. Kad bi mogao da govori, naravno.

MESTO I MOTIV
Vaš stan. Ona i komad nameštaja. Ona i čaša hladnog mleka. Ona i čaršavi vlažni od znoja. Ona i pet junećih šnicli na njenom telu. U stvari, zaboravite na to (satanistički obred sačuvajte za nedeljno popodne). Činjenica je, međutim, da kroz objektiv želite da osetite njene požudne poglede i da je glavni akter u toj igri ona sa svojim lepim telom. Scenu osvetlite prigušenim svetlom i ne brinite mnogo zbog kvaliteta fotografija. Kao što znate, Photoshop čini čuda.

SAČUVAJTE HLADNU GLAVU
Ne dopustite da vas zavede i namami jer nema sumnje da baš na tome radi. Možemo da vam garantujemo da žene fotografisanje njihovog tela znatno više uzbuđuje nego nas, muškarce, koji važimo za nefotogenične čak i onda kada se slikamo za ličnu kartu. Obuzdajte njenu pohotu serijom nekontrolisanih bliceva pravo u oči. Još je prerano za akciju.

VREO KRAJ
Naravno, niko od vas ne očekuje da do iznemoglosti izigravate profesionalca. Na kraju krajeva, to je vaša ženska! Ako ste izdržali duže od 15 do ludila uzbuđujućih instalacija njenog tela sa rekvizitima, skidamo vam kapu. Većina nas ne uspeva da izdrži duže od šest rundi.

Pročitajte i  Zašto sve više muškaraca izbegava brak?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *