Izludite je među čaršavima: 7 jednostavnih koraka do najboljeg oralnog seksa koji je ikad imala - Men`s Health

Izludite je među čaršavima: 7 jednostavnih koraka do najboljeg oralnog seksa koji je ikad imala

Otkrijte i 9 sjajnih razloga da joj pružite oralni seks

PRVI KORAK: ZONA KOMFORA

Prvu stvar koju morate da znate jeste ukoliko ona nije potpuno opuštena, neće uživati u oralnom seksu. “Jedna od najseksi stvari koju mi je muškarac ikada rekao jeste da se opustim”, kaže seks ekspert Lora Somoza.
Nemojte da je požurujete i nabijate joj pritisak da mora da doživi orgazam.

O čemu one maštaju: 3 stvari koje obožavaju u seksu, ali vam nikad neće priznati

DRUGI KORAK: SAVRŠENA POZICIJA

Vaša partnerka verovatno zna pozu koja joj najviše odgovara, ali ako je otvorena za predloge, stavite jastuk ispod njene zadnjice kako biste joj podignuli karlicu i tako joj omogućili još bolje seksualno iskustvo. Dok ona leži na leđima raširite joj noge kako biste imali više prostora da je zadovoljite, a i vama će biti prijatnije i udobnije u ovoj pozi.

TREĆI KORAK: ZADIRKUJTE JE JEZIKOM

Zadovoljavanje partnerke morate početi sa laganim pokretima jezika kao neki vid predigre. Lagano krenite od njenih butina, a zatim se spuštajte do intimne zone i povećajte brzinu i intenzitet.

Ne volite da pružate oralni seks? Ove četiri stvari će to promeniti

ČETVRTI KORAK: OSLUŠKUJTE NJENO TELO

Jedna od najvažnijih stvari koja će vam pomoći da uspešno zadovoljite partnerku je da osluškujete njeno disanje i da obratite pažnju na to kako pomera svoje kukove. Primetićete po izrazu njenog lica i uzbuđenosti koliko joj odgovaraju određeni pokreti, pa je zato izuzetno važno da slušate njeno telo.

Pogledajte i 5 nestašnih poza o kojima devojke potajno maštaju

PETI KORAK: VIBRATOR

Nemojte da se libite da upotrebite vibrator, jer on može biti savršen dodatak u nameri da oralni seks podignete na veći nivo. Prosečnoj ženi je potrebno 20 minuta da dođe do vrhunca putem oralnog seksa, što znači da joj morate posvetiti dosta pažnje. Opredeljujte se za one manje modele vibratora tako da i dalje imate osećaj da stvari držite pod svojom kontrolom. Postavite vibrator na klitoris svoje partnerke dok u isto vreme jezikom prelazite preko oblasti usmina.

Pročitajte i  Njena druga strana

Začinite oralnu tehniku: 4 neverovatno seksi poze

ŠESTI KORAK: KREŠENDO

Uspešan orgazam treba da izgleda poput krešenda (ako se ne sećate časova muzičke kulture, to je postepeno pojačavanje). Potrebno je da povećavate pritisak i brzinu pokreta. Neke žene vole pokrete levo-desno po predelu klitorisa, dok druge više preferiraju pokrete gore-dole. Prema stepenu njenog zadovoljstva otkrijte koja vrsta pokreta joj najviše prija. Bez obzira koliko iskustva imate nikad nemojte biti previše agresivni i vodite računa da vaša partnerka bude na prvom mestu.

Pogledajte i O čemu žene razmišljaju u toku oralnog seksa? (GIF)

SEDMI KORAK: VELIKO FINALE

Kada osetite da se ona približava vrhuncu, samo nastavite da radite to što radite. Ali imajte na umu da žena ne mora svaki put da doživi orgazam, pa nemojte da se smorite ako vam se to dogodi. Ne postavljajte sebi cilj da ona mora da doživi orgazam ili kako biste nahranili svoj ego. Vaš jedini cilj bi trebalo da bude da se vaša partnerka oseća dobro. Jedna od najseksi stvari kod muškaraca je kada se nalaze između partnerkinih nogu i kada se ponašaju kao da im je to omiljeno mesto na svetu.

Prepoznajte na vreme: 5 znakova da ste očajni u oralnom seksu

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *