Jeste li čuli za edžing? Najnoviji trik da iskusite najbolji seks ikada! - Men`s Health

Jeste li čuli za edžing? Najnoviji trik da iskusite najbolji seks ikada!

Začinite oralnu tehniku: 4 neverovatno seksi poze

Dobre stvari se dešavaju onima koji čekaju, a pogotovo ako je ta dobra stvar orgazam, a vaša devojka je ta osoba koja čeka.

Upoznajte edžing, metodu u seksu koja podrazumeva da dovedete sebe (ili partnerku) do orgazma, pa onda se vratite u prethodno stanje i ovaj postupak ponavljanje sve dok ne dozvolite sebi (ili njoj) da konačno doživi vrhunac.

Prema prvim statističkim pokazateljima čak 65,5 procenata žena smatra da ova tehnika produžava i čini orgazam intenzivnijim.

Predstavljamo vam vodič koji će vam pokazati kako pravilno da primenite ovu tehniku i unapredite svoj seksualni život:

POČETNO PITANJE: DA LI MOŽETE DA JE DOVEDETE DO ORGAZMA?

Ako želite da ova tehnika uspe, prvo morate svoju partnerku da dovedete do orgazma i to ne samo povremeno. Jer ukoliko ona doživljava orgazam samo sporadično, ovaj inovativni metod će samo negativno uticati na nju jer će u tom slučaju biti pod velikim pritiskom.

Nemojte da pritiskate partnerku ili krajnjem slučaju sebe, jer će to proizvesti nepotrebnu tenziju koja neće biti dobra podloga za ovaj vid zadovoljstva.

Pogledajte i Ovo je prva stvar koju morate da uradite pre seksa!

RAZLIČITE ŽENE VOLE RAZLIČITE STVARI

Kada govorimo o edžing tehnici zadovoljavanja postoje brojni elementi koje su različite žene opisale kao vrlo efikasni. Ali da biste otkrili šta je to najdelotvornije u slučaju vaše partnerke potrebno je da isprobate sve opcije. Vrlo je važno da u tom procesu učenja budete na istim talasnim dužinama.

Žene su u jednom istraživanju otkrile da im se ne sviđa kada partneri samoinicijativno preduzmu određene korake, čak i u slučaju da ti pokreti budu uspešni, jer nisu fizički ni emotivno spremne za te korake.

PRE SVEGA RAZGOVARAJTE S NJOM O OVOJ TEHNICI

Zamislite da vas vaša devojka dovede do ivice orgazma, a zatim se povuče bez objašnjenja i najave. Edžing tehnika definitivno nije nešto što možete da isprobate bez prethodnog razgovora. Detaljno porazgovarajte o novim stvarima i tako ćete imati više uspeha u seksualnom životu.

NAUČITE DA JE DOVEDETE DO GRANICE ORGAZMA

Umetnost edžing tehnike leži u mogućnosti da je dovedete do same ivice orgazma, ali ne i do samog vrhunca. U praksi se pokazalo da je ova tehnika uspešnija kada devojka sama kaže koliko je blizu orgazmu umesto da njen partner nagađa.

Kada vam otkrije u kojoj fazi vrhunca se nalazi lakše ćete otkriti koliko brzo i jako treba da je dovedete do samog vrhunca. U uvodnoj fazi čak i mala promena ima veliki uticaj. Različiti pokreti i promene ritma mogu je dovesti do savršenog orgazma, ali i do mogućnosti da se brzo ohladi ukoliko stvari radite na svoju ruku. Seksualne potrebe se razlikuju od osobe do osobe tako da primena ove tehnike zavisi od afiniteta samog pojedinca.

O čemu one maštaju: 3 stvari koje obožavaju u seksu, ali vam nikad neće priznati

NAJVAŽNIJI DEO EDŽINGA: PAUZA

Pauza u edžing tehnici je verovatno najbitnija i vodi ka intenzivnijem orgazmu. Da biste to postigli prvo je dovedite do ivice orgazma, a zatim se zaustavite i pustite je da se vrati na početnu tačku. Nemojte potpuno da sklonite ruke sa nje već je umesto po intimnoj regiji dodirujte po grudima i ostalim delovima tela. Kada orgazam potpuno nestane, sve počnite ispočetka i zaustavite se na granici orgazma još jednom. Kada ovaj proces ponovite nekoliko puta partnerka će lakše doći do vrhunca, a sam intenzitet će biti mnogo veći.

Pročitajte i  Da li filmovi za odrasle mogu da izazovu zavisnost?

FAZA ODLAGANJA

Tačka kada odlažete orgazam u edžing tehnici je slična kao kad pokušavate da zaustavite kijanje. Iako u prvi mah to nije prijatan osećaj na kraju se sam intenzitet povećava pa je doživljaj puno prijatniji. Korišćenje odlaganja u ovoj tehnici ima za cilj da dovede ženu do granice orgazma da je potom vrati korak unazad i tako stvori svojevrsnu senzaciju u njenom telu.

Žene su nakon ispitivanja obelodanile da ova senzacija posebno dolazi do izražaja kada ih partner dodiruje po unutrašnjoj strani butina, zadnjem delu kolena i drugim intimnim delovima. Jednom kad ona izgubi orgazam počnite da kreirate drugi sve do same ivice vrhunca, a zatim ponovite čitav proces još jednom. Ovo je još jedna tehnika koja dobro prolazi kod žena koje lako ostvaruju orgazam jer iznenadni prekidi momentalno pažnju otklanjaju sa građenja orgazma i preusmeravaju je na druge delove tela.

5 stubova vrtoglavog vrhunca: Jeste li čuli za ove vrste ženskog orgazma?

NEPREKIDNI EDŽING

Za razliku od predhodna dva metoda, kontinuirani edžing se kao i prethodni koncentriše na intimnu regiju vaše partnerke, ali sa manjim fokusom na klitoris već na regiju koja okružuje vaginu tako da ona ne može zapravo da dosegne vrhunac. Kada ovaj pristup ne ostvari svoj cilj, vratite se na stimulaciju klitorisa, a zatim se povucite kao što ste to radili pre. J
edan broj žena koje su imale iskustva u primeni ove tehnike smatraju da najbolji efekat ostvaruju mali kružni pokreti po intimnoj regiji koji se vremenom povećavaju.

NAJČEŠĆI IZAZOVI I POTENCIJALNE GREŠKE:

1. Prelaženje tačke nakon koje nema povratka

Držanje partnerke pod stalnom seksualnom tenzijom i stalnim izbegavanjem orgazma nije ni malo lak posao. Ukoliko je prebrzo dovedete do vrhunca, edžing tehnika neće biti previše uspešna pa vodite računa o brzini kojom je zadovoljavate.

2. Praksa je najbitnija

Posebno za žene koje prvi put isprobavaju ovu tehniku nije lako da se potpuno prepuste i uživaju. Ključna stvar je vežba kroz koju ćete zajedničkim snagama ostvariti bolji seksualni život.

3. Znati kad treba povući ručnu

Činjenica je da neke žene ne mogu dva puta doživeti orgazam, bez obzira na to koliko se trudile. Sa druge strane nekim ženama se ova tehnika ne sviđa i ukoliko njihovi partneri insistiraju na novim stvarima to ih može frustrirati. Nema potrebe da insistirate na ovoj tehnici ukoliko ako joj ne odgovara. To ne znači da sa vama nešto nije u redu, već samo da imate drugačije seksualne afinitete.

Vatreno uzbuđenje: 5 načina da razbuktate strast u njoj

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *