Mala doza nesigurnosti: Od čega muškarci i žene strahuju tokom seksa? - Men`s Health

Mala doza nesigurnosti: Od čega muškarci i žene strahuju tokom seksa?

Često kažemo da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere, ali izgleda da ipak nisu toliko različiti – brige koje imaju u vezi sa seksom su slične.

Bez obzira na to da li je reč o neobaveznom seksu, prvom odnosu sa novim partnerom, evo šta brine pripadnike ženskog i muškog pola, prema anketi sajta Superdrug Online Doctor.

Saznajte i 3 posledice seksa za koje do sad niste čuli

NAJČEŠĆI STRAHOVI MUŠKARACA

Iako možda mislite da muškarci i ne razmišljaju ni o čemu tokom seksa, nije tako. Njih najviše brine da li partnerka ima neku polno prenosivu bolest, a druga briga im je da li će devojka doživeti orgazam i generalno da li će biti zadovoljna seksom.

Razmišljaju i o tome da kondom ne pukne i ne dovede do neželjene trudnoće, a očekivano – plaše se da ne ejakuliraju prerano.
Iako muškarci deluju sigurno u sebe, brine ih da li će se partnerki dopasti njihovo nago telo, da li će moći da postignu erekciju, plaši ih da su možda loši u seksu, da im je penis previše mali, da će devojka pomisliti da su neiskusni i da će im posle seksa biti neprijatno.

NAJČEŠĆI STRAHOVI ŽENA

Dame najviše brine da ne dođu u situaciju da partner ne želi da stavi kondom, da možda ima neku polnu bolest, da prezervativ ne pukne, što bi moglo da dovede do neželjene trudnoće.

Parovi otkrivaju: Ovo je najpopularnije vreme za seks!

Devojke takođe brine da li će se partneru dopasti njihovo golo telo, a plaši ih i to da on ne prihvata “ne” kao odgovor (kada je reč o nekim pozama i sličnim situacijama).

Žene brinu da ne dođe do situacije kada partner od njih traži da urade nešto što ne žele, a brine ih da se tokom seksa ne dogodi neka neprijatnost (ispuštanje “goluba” i slično).

Pročitajte i  MH vodič za pobeđivanje loših navika (treći deo): Kako da znate kada treba da se odvojite od porno filmova?

One se plaše da njihov partner možda neće doživeti orgazam i da neće biti zadovoljan seksom, a jednako ih brine i to da možda one neće doživeti vrhunac. Na kraju, stahuju da nisu dovoljno dobre u seksu.

Koji su vaši najveći strahovi tokom seksa?

Izvor: Mondo

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *