Prepoznajte na vreme: 5 znakova da ste očajni u oralnom seksu - Men`s Health

Prepoznajte na vreme: 5 znakova da ste očajni u oralnom seksu

Dakle, želite da saznate koliko je tanka linija između „O da“ i „Da li si pri kraju“ u vašoj veštini oralnog zadovoljavanja?

Jedini problem, naravno, jeste u tome što su žene previše fine da bi vam sugerisale da li je ono što činite za njih dobro ili ne.

Žene ne znaju kako da vam na odgovarajući način daju do znanja niste potrefili pravo mesto, jer ne žele da vas povrede uvidevši koliko ste napora uložili da ih zadovoljite. Možete li da ih krivite zbog toga?

Otkrivamo kako da prepoznate da li su vaše veštine u oralnom zadovoljavanju loše i sve njene signale koji ukazuju na to:

Saznajte i Žene koje glume orgazam češće varaju

NE ISPUŠTA NIKAKVE ZVUKOVE 

Ukoliko u toku oralnog zadovoljavanja vaša partnerka ne ispušta nikakve zvuke, niste potrefili pravo mesto. Najbolji pokazatelj da vaša devojka uživa u vašoj tehnici jeste zvuk koji ispušta.

Klitoris se nalazi direktno na centru vagine, tako da ako ste malo skrenuli sa centra propuštate glavnu tačku. Uvek se pozicionirajte u prijatan položaj kako biste mogli da se vratite na centar ukoliko ona promeni položaj.

PREVIŠE SE POMERA

Ako ne prestaje da se izmiče i pomera dok ste dole to verovatno znači da pokušava da se namesti u položaj koji njoj odgovara kako bi osećaj bio intenzivniji. Ako osetite da se pomera, pratite je. Može da se desi da se pribije jako uz vašu bradu ili pritisne uz vas jer joj je to potrebno da oseti zadovoljstvo. Ukoliko nastavi da se pomera i posle svega što ste propratili, pritom ne ispuštajući nikakve zvuke, onda bi najbolje bilo da vaša usta iskoristite da je pitate šta biste mogli da uradite drugačije. To bi bilo najbolje za oboje, vi nećete više lutati i nagađati šta se dešava i ona će se osećati prijatno da se otvori i predloži na šta biste mogli da se fokusirate kako bi mogla da doživi orgazam.

Pročitajte i  Ako želite poljubac na prvom dejtu, morate da uradite ovo...

Otkrijte i Tajna ženskog orgazma krije se u vašim prstima!

ČINI VAM SE KAO DA NE UŽIVA U TOME

Kada se spremate da zadovoljite partnerku, trebalo bi da bude vidno uzbuđena što imate nameru da je zadovoljite. Ukoliko stičete utisak da ona nije ni malo uzbuđena zbog toga, osećaj vas sigurno ne vara. Potrebno je da malo usporite sa tempom kojim se krećete, ne mora da znači da neće uživati ukoliko posvetite pažnju celom telom i postepeno pređete na onaj deo koji ste planirali.

NE ŽELI DA JE ORALNO ZADOVOLJITE

Kada se radi o ovakvom slučaju, tu nema nikakve dileme jer je očigledno da ona to ne želi. Morate biti strpljivi jer je nekim ženama ipak potrebno više vremena da se otvore prema ideji da stavite svoje lice tamo dole. Ako se nalazite na početku veze, budite strpljivi.

Nije svaki seks na početku veze odličan, možda se uklapate intelektualno ali vam je potrebno malo vremena da se uklopite oko želja u krevetu. Samo zato što je oralni seks loš na početku, to ne znači da će biti isto tako loš i u budućnosti. Budite istrajni i uz malo vežbe sve će doći na svoje.

Pročitajte i Četiri poze za ženski orgazam

SVIĐA JOJ SE, ALI NE MOŽE DA DOŽIVI ORGAZAM

Doživljavanje orgazma kod žena može često biti jako komplikovana stvar. Ne postoji samo jedna osnovna tehnika koja odgovara svim tipovima vagine, jer su sve drugačije oblikovane. Da biste otkrili šta odgovara vašoj devojci, obratite posebnu pažnju na intenzitet vašeg rada. Postoji fraza „manje je više“ i predstavlja jedno od najboljih pravila kojima se morate voditi tokom izvođenja oralnog seksa. Ophodite se prema njenom delu tela sa malo više nežnosti ukoliko je vaša dosadašnja tehnika ne približava orgazmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *