Devojke priznale: 10 osobina koje poseduje savršen muškarac - Men`s Health

Devojke priznale: 10 osobina koje poseduje savršen muškarac

BUDITE STRASTVENI

Pitajte svaku ženu koja je upravo izašla iz veze koji je ključan razlog za prekid i dobićete odgovor da je nestalo strasti. Mnoge žene se žale da današnji muškarci ne preuzimaju dovoljno inicijative i takođe tvrde da su strastveni muškarci vrlo seksi. Zato budite strastveni i pokažite interes za nju, ne samo u fizičkom već i u emotivnom aspektu.

Pogledajte i Čak 24 načina da je večeras uzbudite više nego ikad ranije!

BUDITE SAMOPOUZDANI

Samopouzdanje je ključno. Ako je muškarac siguran u sebe taj kvalitet će preneti i na svoju partnerku. Ta osobina će uticati ne samo na to kako se ophodite prema drugim ljudima, već će delovati i na to kako ćete se brinuti o sebi u životu. Podignite glavu i ponosno koračajte, čak i u danima kada se tako ne osećate. Samopouzdan muškarac je uvek u stanju da reši problem, a to je ono što svaka žena traži.

BUDITE VERNI

U današnjem svetu kada je prevariti devojku posrtalo vrlo lako, ostati veran izgleda kao prilično velik izazov. Žene ulaze u vezu sa namerom da u njoj ostanu što je duže moguće. Zato žele da i njihovi partneri pokažu istu posvećenost. Dokažite joj na samom početku da ste verni izbegavajući flertovanje sa drugim ženama u njenom prisustvu i prekidanjem kontakta sa bivšom.

Nauka otkriva: 9 stvari koje vas mogu učiniti manje atraktivnim

BUDITE POUZDANI

Žene vole muškarce koji se drže obećanja i svoju reč, čak i ako je reč o nekim sitnicama. Posvetite joj svoje vreme i nemojte da zanemarite zajednički dogovor za večeru kada vas pozovu prijatelji. Izbegavajte ove situacije jer će se ona u protivno osetiti zapostavljenom.

BUDITE MISTERIOZNI

Istina je da žene vole uzbuđenja, posebno u novim vezama, a ne postoji bolji način od toga nego da budete pomalo tajanstveni. Postoji velika razlika između male nepredvidivosti i toga da se ponašate rezervisano i povučeno. Ne pokazujte sve svoje karte na početku veze i unesite dozu misterioznosti ne odgovarajući istog časa na njenu poruku. Izgradite osećaj ritma u komunikaciji sa njom. Nemojte da idete ni u drugu krajnost ne odgovarajući joj na poruku sat vremena jer ćete tako postati nepristupačni. Kasnije tokom veze budite tajanstveni organizujući neka iznenađenja za specijalne prilike.

Pročitajte i  Zašto žene vole duhovite muškarce?

Devojke otkrivaju: 7 stvari koje muškarca čini – muškarcem

BUDITE VELIKODUŠNI

Postoje dve vrste velikodušnosti i obe su veoma privlačne suprotnom polu. Prva se odnosi na velikodušnost u davanju svog novca i stvari u humanitarne svrhe, dok se druga odnosi na širokogrudost u pogledu provođenja vremena sa ljudima kojima je potrebna neka vrsta utehe.

BUDITE LJUBAZNI

Ljubaznost je važan i poželjan kvalitet kojim se nažalost ne može pohvaliti mnogo muškaraca. Ta osobina pre svega proizilazi iz verovanja da muškarac mora biti oštar i mačo. Ne verujte pričama da dobri momci prolaze najgore. I statistike su pokazale da je ljubaznost jedna od najboljih seksualnih kvaliteta koje muškarac može imati.

Otkrijte i Ovladajte veštinama alfa muškarca!

DOBAR OTAC

Biti dobar i odgovoran otac je kvalitet za kojim žude mnoge žene, posebno one koje i same imaju dobre odnose sa svojim očevima. Dobri očevi imaju kvalitete poput strpljenja i saosećajnosti, koje žene žele zbog svojih ali i potreba mogućih potomaka. Uvek se lepo ophodite prema deci i životinjama i to će vam se vremenom isplatiti i u odnosu sa ženama.

NAUČITE IH

Jedan od kvaliteta za kojim žene čeznu kod muškaraca su različita interesovanja i hobiji pored posla koji rade. Pripadnice nežnijeg pola žele muškarce koji će im otvoriti vrata nekog novog sveta. Naučite ih nekim stvarima koji su deo vašeg hobija, ali obavezno izbegavajte situacije u kojima će im biti dosadno, poput previše detalja ili specifičnog žargona vezanog za vaša interesovanja.

Savršen muškarac: 3 stvari koje će privući svaku devojku!

BUDITE DUHOVITI

Žene žele muškarce koji ih znaju nasmejati ili koji u najmanju ruku mogu da pokažu humor u nekim neprijatnim situacijama. Humor sprečava stresna stanja i dobar je temelj u građenju stabilne veze. Nažalost, nisu svi rođeni sa smislom za humor, ali uvek možete biti spremni za smeh, nekad čak i na svoj račun. Pokažite vedru stranu svoje ličnosti i to će sigurno pozitivno uticati na to kako vas ona vidi.

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *