Kad se roditelji i devojka ne podnose: 5 najboljih stvari koje možete da uradite - Men`s Health

Kad se roditelji i devojka ne podnose: 5 najboljih stvari koje možete da uradite

Za većinu muškaraca upoznavanje lepše polovine s roditeljima predstavlja jasan signal i konkretnu nameru da stvari podignete na viši nivo. U isto vreme to je prilično stresna situacija koja ponekad može izazvati neželjene probleme.

Kada stvari krenu kako treba to je pravi vatromet, ali ako vaš izbor nije po ukusu vaših roditelja i stalno slušate primedbe na račun svoje devojke, malo je prostora da se stvari poprave.

Ipak, otkrivamo vam nekoliko saveta, koji će vam (nadam se) pomoći da uklonite barijeru između ove dve strane:

PRONAĐITE ZAJEDNIKA INTERESOVANJA

Umesto da razbijate glavu o zid, pripremite teren za upoznavanje obe strane. Nađite neke zajedničke teme koje će popraviti samu atmosferu tokom upoznavanja. Zajednička interesovanja će pružiti priliku da obe strane koje su vama veoma važne pronađu stvari u kojima će uživati.

Pogledajte i 5 znakova da još uvek niste spremni za decu

NE FORSIRAJTE STVARI

Jedan od najvažnijih saveta sa ove liste jeste da stvari nikako ne forsirate. Ukoliko se vaši roditelji i devojka ne slažu najbolje, izbegavajte situacije u kojima će biti sami. To će samo produbiti problem i vama stvoriti nepodnošljiviju situaciju.

Pustite da vreme učini svoje i da se bolje upoznaju. Možda na kraju i shvate da je vaša devojka sasvim u redu.

SAMO OPUŠTENO

Kada dođe do situacije da ste svi zajedno, postarajte se da se nijedna strana ne oseti zapostavljenom. Zajednička putovanja ili neki veliki događaji zbližavaju ljude i otklanjaju eventualni pritisak. Niko ne voli da bude zarobljen u neželjenoj situaciji, a tada su najčešći i sukobi.

Seksi požuda: 5 koraka od pogleda do rekcije

BITNO JE DA SE VAMA DOPADA

Na kraju krajeva, najvažnije je da shvatite da, bez obzira koliko se vaši roditelji i devojka ne slažu, to nije presudna stvar u vašoj vezi. Najvažnije je da vi budete srećni, zdravi i ispunjeni jer je reč o vašem životu.

Pročitajte i  Kad zavođenje pođe po zlu: 5 taktika koje nikad ne pale

Ukoliko se vaši odnosi sa roditeljima pokvare do te mere da više ne razgovarate, zapitajte se da li je sve to zaista vredno. Ako dođete do zaključka da vaši roditelji ne vole osobu koja vas čini srećnim, nađite utehu u činjenici da je to vaš život, ne njihov.

RAZGOVARAJTE SA RODITELJIMA

Roditelji su mnogo pametniji i iskusniji nego što vi mislite, pa se zato preporučuje da ih otvoreno pitate zašto im se ne sviđa vaš izbor. Čak i ako vam se ne dopada to što ste čuli, poštujte njihovo mišljenje i pružite im priliku da promene stavove. Mišljenje drugih ljudi mogu vam ponekad pomoći da stvari pogledate iz druge perspektive. U većini slučajeva roditelji samo žele pokazati kako se i dalje brinu o vama, što nije tako loše jer ćete biti svesne bezuslovne roditeljske ljubavi.

4 tajne loših momaka: Kako osvojiti svaku devojku?

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *