Žene priznale: Ovo je najčešći razlog zašto glumimo orgazam! - Men`s Health

Žene priznale: Ovo je najčešći razlog zašto glumimo orgazam!

Studija sajta za upoznavanja Ilicit Encounters, koja je obuhvatala 1.100 ispitanika, otkrila je da 7 od 10 žena glumi orgazam. Polovina žena koja je sklona simulaciji orgazma to objašnjava činjenicom da seks traje predugo, ali to ne žele da kažu svojim partnerima kako ne bi povredile njihova osećanja. U istom istraživanju pokazalo se da jedan od tri muškarca ima iste navike, piše Askmen.

Otkrijte i 10 načina da je dovedete do vrhunca

Trećina anketiranih žena glumljenje orgazma opravdava činjenicom da im je tokom seksa bilo dosadno, dok druga trećina je priznala da nije bila raspoložena, a ostatak žena glumu opravdava umorom.

Držite se limunada na sledećem dejtu, jer je 28 procenata žena otkrilo da su lažirale orgazam zato što su pre seksa mnogo pile s partnerom, a 16 procenata zato što su imale seks sa novim partnerom koji još nije znao kako da ih zadovolji. Jedna od šest žena ovu vrstu pretvaranja čini zbog problema sa dostizanjem orgazma tokom samog seksa.

Saznajte i U kojoj pozi žena najlakše doživljava orgazam?

ZAŠTO MUŠKARCI GLUME ORGAZME?

Što se tiče muškaraca oni najčešće simuliraju orgazam jer ne žele da povrede osećanja partnerke, a drugi najčešći razlog je uticaj alkohola.

ČEŠĆE GLUME DEVOJKE U DUGIM VEZAMA?

Posebnu pažnju moraju voditi parovi koji su u dugim vezama ili braku, jer su rezultati pokazali da su žene osam puta sklonije glumi orgazama sa dugogodišnjim partnerima, nego sa novim partnerima ili s onima s kojima imaju aferu.

Saznajte i 5 znakova da ona lažira orgazam

Dobra vest (ako je u ovom slučaju uopšte ima) predstavlja podatak da polovina žena ne vidi ništa loše u glumljenju orgazama kako ne bi povredili svoje partnere, dok svega 36 procenata muškaraca ima isti stav.

Pročitajte i  Šta žene žele: Ovako izgleda pravi muškarac!

Žene su takođe tri puta češće priznale da je vrlo lako odglumiti orgazam.

Erupcija zadovoljstva: Vrste orgazma koje morate da joj pružite

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *