Recept za romantičnu večeru - Men`s Health

Recept za romantičnu večeru

Zato vam preporučujemo da koristite rukavice za prihvatanje vrelih posuda i da se pridržavate sledećih saveta koje smo dobili od Daga Vejta, koautora knjige ”Win Her with Dinner“.

IZABERITE TRENUTAK
Obično se treći sastanak završava onim što najviše priželjkujete, kaže Vejt i dodaje da bi zato bilo pametno da se ne udaljavate mnogo od kuće. Petak i godišnjica takođe mogu da se pokažu kao dobar tajming.

IZBEGAVAJTE IZNENAĐENJA
Sa ženom koju pozivate na večeru obavezno prethodno porazgovarajte o meniju da joj ne biste pripremili nešto na šta je alergična ili nešto što trenutno ili nikad ne jede.

ULEPŠAJTE AMBIJENT
Ako imate trpezariju – super! Ako nemate, prekrijte bilo koju ravnu površinu stolnjakom, stavite salvete i rasporedite pribor za jelo, (sparene, a ne rasparene tanjire i činije) Da bi ambijent bio što prijatniji, Vejt predlaže suncokrete – nevino i neškodljivo cveće – kao i sveće bez mirisa.

PUSTITE MUZIKU
Pokušajte da uskladite izbor muzike sa jelom koje ste spremili za večeru. Uz klasičnu američku večeru sa stekom na njujorški način, ide, recimo, Bili Holidej, a uz italijansku, Paolo Konte. Knjiga obiluje i mnogim drugim predlozima za usklađivanje muzike sa menijem.

NE ZABORAVITE NA DESERT
U najgorem slučaju, otići će od vas sa prijatnim ukusom u ustima.

Pročitajte i  Žene otkrile 20 stvari koje ih lože više od nabildovanih bicepsa
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *