Seksi igračke u spavaćoj sobi: 4 stvari koje morate da znate - Men`s Health

Seksi igračke u spavaćoj sobi: 4 stvari koje morate da znate

Ponekad je potrebna promena kako biste osvežili svoju vezu. Sa vremena na vreme određene stvari više nisu dovoljne da se rasplamsa strast, pa je zato nephodno uvesti neke novine. Studija sajta Good in Bed u kojoj je učestvovalo 3,100 ispitanika, pokazala je da avanturizam u seksu unapređuje nivo zadovoljstva, tačnije korišćenje različitih seksualnih pomagala.

Ako razmišljate da u vaš seksualni život uvedete seksualna pomagala, imajte na umu sledeće stvari:

LAGANI UVOD

Počnite sa vibratorom, koji se smatra prvom seksualnom igračkom. Specifičan zvuk koji on proizvodi je zabavan, a utiče pozitivno i na opuštanje vaše partnerke.

Pogledajte i Seksi potezi o kojima svaka žena mašta

FOKUSIRAJTE SE NA NJENO ZADOVOLJSTVO

Komunikacija je vrlo važna. Razgovarajte sa njom o uvođenju seksi igračaka u spavaću sobu.Idite zajedno u sex shop i pronađite odgovarajuće igračke, koje će raspaliti strasti u vašoj spavaćoj sobi. Postoje brojna seksualna pomagala, koja mogu da stimulišu i muškarce i žene, pa ćete sigurno pronaći neku igračku koja će zadovoljiti i njene i vaše potrebe. Za koju god da se odlučite, ne zaboravite lubrikant.

Psihologija: 6 signala kojima poručuju da im se sviđate

IZAĐITE IZ ZONE KOMFORA

Ako nemate previše seksualnog iskustva najbolja opcija je otvoren razgovor sa partnerkom o mogućim prednostima uvođenja novih stvari u vaš odnos. Često se događa da jedan od partnera nije spreman za nove stvari. Međutim, seksi iskustva i uzbuđenje vas čekaju tek kada izađete iz zone komfora i isprobate nove stvari.Vremenom će te nove stvari postati nešto u čemu veoma uživate i što vam neće biti tako strano. 

Bilo da želite da isprobate nove seksi igračke ili poze u seksu, imajte na umu da je sasvim u redu ako se isprva osećate čudno, neobično i neprijatno. Dobro je da začinite svoj seksualni život i da otkrijete šta vam prija, a šta ne. Nemojte da odbacujete stvari i pre nego što ih isprobate.

Pročitajte i  Evo šta treba da znamo o najosetljivijem delu ženskog tela

Statistika: Koja nacija je svetski šampion u vođenju ljubavi

SAVREMENE TEHNOLOGIJE 

U eri modernih tehnologija i seksualna pomagala su postala nezaboravno iskustvo. Teledildonici su seksualne igračke koje su popularne kod ljudi koji održavaju vezu na daljinu i koje se povezuju putem interneta i kopiraju akcije osobe koja drži drugi uređaj.

D.R.

 

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *