Top 5 seksi fetiša koji nas najviše uzbuđuju! - Men`s Health

Top 5 seksi fetiša koji nas najviše uzbuđuju!

Iako ne postoji zvanična statistika, ovo su najrasprostranjeniji muški fetiši kojima nijedan muškarac ne može da odoli, piše Cosmopolitan.

Koji su vaši najveći fetiši?

GRUDI I ZADNJICA

Verujemo da ste pretpostavili, ali da naglasimo da su grudi i zadnjica na vrhu muških fetiša! Stoga je potpuno logično zašto većina muškaraca obožava doggy style. Međutim, kaubojka je takođe na vrhu omiljenih muških poza, budući da pruža mogućnost vizuelnog zadovoljstva i poigravanja ženskim grudima.

STOPALA

Istraživanja pokazuju da stopala i noga na štiklama neverovatno uzbuđuje muškarce i predstavlja im najbolji afrodizijak i stimulans.

Saznajte i Zašto pojedini imaju foot fetish?

DONJI VEŠ

Mašta može svašta! U svakodnevnom životu ne možemo da vidimo šta se krije ispod džinsa ili suknje naše devojke, ali zato kada ugledamo seksi donji veš, doživimo neverovatno zadovoljstvo i uzbuđenje.

EGZIBICIONIZAM

Javna mesta za seks nisu dobra ideja ako ne želite da budete uhapšeni, ali sigurno možete pronaći ideju kako da podignete sebi adrenalin bez rizika!

Fetišizam: 9 najčudnijih seksualnih poriva

IGRANJE/ZAMENE ULOGA

Lagano lupkanje po zadnjici ili vezivanje za krevet sasvim je dovoljno da začinite atmosferu u spavaćoj sobi. U većini seksi šopova se prodaju rekviziti koji su vam potrebni za to!

Pročitajte i  Lista za kraj svih lista: 18 stvari koje morate da uradite pre braka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *