6 saveta za najuzbudljiviji seks na brzaka ikada - Men`s Health

6 saveta za najuzbudljiviji seks na brzaka ikada

Hartmanova veruje da seks na brzaka oslobađa tenziju i pokazuje partneru koliku požudu imamo ka njemu. Da bi ovaj vid seksa bio uspešan on pre svega mora biti energičan i strastven. Ovo su neki od saveta uz pomoću kojih možete postati pravi ekspert u tom polju.

ZADIRKUJTE JE

Žene teže ostvaruju seksualnu satisfakciju, jer im je potrebna dodatna stimulacija da bi doživele zadovoljstvo. Da ne biste ostavili svoju partnerku razočaranu potrebno je da tokom predigre podstaknete njenu seksualnu želju do maksimuma, šapćući joj nežno određene dirty stvari.

MISLITE I NA NJENO ZADOVOLJSTVO

Bez obzira koju pozu koristite tokom seksa i sa koliko strasti to činite, uvek vodite računa o emocijama svoje partnerke i postarajte se da se ona uvek oseća ugodno.

Saznajte i 5 seksi poteza koje svaka žena potajno priželjkuje

ZAMENITE KREVET NOVOM INTERESANTNOM LOKACIJOM

Seks na brzaka često podrazumeva akciju na neobičajnim mestima, poput kuhinje, kupatila ili automobila. Neobična mesta i lokacije pružiće dozu divljeg  i nestašnog vašem odnosu, ali budite svesni da nećete moći da računate na preveliki komfor.

NE BRINETE O ZAVRŠNICI

Iako postoji reputacija da tokom seksa na brzaka žene ostaju te koje nisu u potpunosti zadovoljene, i veliki broj muškaraca nije u prilici da doživi orgazam zbog činjenice da sve kratko traje. I to je potpuno u redu! Povremeno odlaganje orgazma može biti prednost kao neki vid predigre koja će biti uvod u još bolji seks kasnije.

Analni seks: 7 stvari koje ste oduvek želeli da znate 

PREPUSTITE SE

Brzi seks daje priliku da budemo dodatno kreativni i strastveni. Nekad je on veoma intenzivan, a ponekad i izuzetno smešan. Bez obzira na sve, ovaj vid seksa je zabavan, a vi samo trebate da se prepustite i da pustite telo da vas vodi.

Pročitajte i  Da li i vaša visina ometa vaš ljubavni život?

NAJBOLJE POZE ZA SEKS NA BRZAKA

Hartmanova preporučuje pozu otpozadi za seks na brzaka, jer omogućava vizuelno uzbuđenje i zahteva minimum skidanja. Kako biste svojoj partnerki pružili maksimalno uzbuđenje, pokušajte sa pozom u stojećem položaju uza zid ili na veš mašini, gde ćete biti okrenuti jedno ka drugom.

Otkrijte i najpopularnije vreme za seks

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *