O čemu žene razmišljaju tokom trojke? (GIF) - Men`s Health

O čemu žene razmišljaju tokom trojke? (GIF)

Svi znamo zašto fantaziramo o trojci – dvostruka vizuelna stimulacija, više ruku, odnos među devojkama koji se odvija tačno ispred vaših očiju i drugo.

Međutim, o čemu razmišljaju žene kada pristaju na ovaj čin, šta im prolazi kroz glavu u toku i nakon seksa u troje, otkriva nam sajt Askmen.

KADA JE PRVI PUT PITAŠ ZA TROJKU

„Kada je moj muž, prvi put postavio pitanje o seksu utroje, ja sam pobesnela“, objašnjava Heter iz Njujorka. “Shvatila sam pitanje previše lično i pomislila da mu više nisam dovoljno privlačna. Međutim, ubrzo mi je objasnio da mu je to bila životna želja i nešto u čemu i te kako vidi i moju ulogu, kao životnog partnera. Na ovaj način mi je vratio samopouzdanje pa sama opcija nije više bila tako daleka i neostvariva“, kaže Heter.

KAD VAM KAŽE DA JE SPREMNA DA SE UPUSTI U TROJKU 

„Osećala sam se kao da sam svom mužu dala najlepši rođendanski poklon kada sam mu rekla da spremam „trojku“ za njegov 40. rođendan“, kaže Kejti. „Znala sam da mu je to fantazija još od tinejdžerskih dana i bila sam ubeđena da će ga to učiniti izuzetno srećnim“, nastavlja ona. Zapravo, mnoge devojke govore o tome da je seks utroje osvežio njihove odnose sa partnerom i povećao nivo međusobnog poverenja.

Saznajte i 6 najboljih poza za seks utroj

KADA ODLUČUJE KO ĆE BITI TREĆA, GOSTUJUĆA ZVEZDA

Mnogi eksperti govore o tome da je mnogo bolje pozvati nekoga koga ne poznajete, nego nekog od poznanika. To može da vas poštedi kasnijih neprijatnosti, a i sam čin dobija veću seksualnu konotaciju. Odabir je pritom vrlo zanimljiv.

„U toku odabira, imali smo zanimljivu konverzaciju oko veličine grudi, tipa građe i načina na koji nas privlače različite kandidatkinje“, svedoči Kejti.

NEDELJU DANA PRE VELIKOG DOGAĐAJA 

„U toku nedelje kada će se to desiti, osećala sam se kao da ću upravo ponovo izgubiti nevinost“, govori Heter. „Spremila sam frizuru, izdepilirala se voskom pa čak i vežbala kako bih bolje izgledala do tog trenutka“, priseća se ona.

Pročitajte i  Zablude o seksi igračkama: 5 stvari u koje ne smete da verujete

Vidite i Istraživanje: Ove seks poze podmlađuju?

TE NOĆI

Kejti i njen muž su izveli svoju izabranicu na piće, kako bi se zajedno opustili. Nakon toga su otišli u hotelsku sobu, koju su iznajmili baš za tu priliku i nakon nekoliko čaša vina, odlučili da su spremni.

„Te noći, osećala sam se kao najpoželjnija osoba na planeti. Oduvek sam mislila da ću se osetiti ljubomornom u toku ovog čina, ali se to nije desilo. Umesto toga, osećala sam se sjajno“, kaže Kejti.

KADA PRVI PUT POLJUBI DEVOJKU

Laura, majka troje dece, priseća se svog prvog poljupca sa devojkom u toku trojke, koju je organizovala za mužev 50. rođendan.

„Stotinu stvari mi je prošlo kroz glavu: Da li radim sve kako treba? Dakle, ovako izgleda poljubiti ženu? Njene usne su tako meke…“, svedoči Laura.

Pogledajte i Šta ako ona ne želi seks (a vi gorite od želje)?

DOK VAS GLEDA U TOKU SEKSA S DRUGOM ŽENOM 

„Neću lagati. Bilo je teško gledati mog muža u toku seksa sa drugom ženom. Gledala sam u njegovo lice i bila pomalo ljuta što je izgubio interes za mene. Međutim, kada su me pozvali da se pridružim, čitava stvar je počela da mi se strašno dopada“, seća se Kejti.

NAKON ŠTO SE ZAVRŠI 

„Osećali smo izuzetnu povezanost nakon seksa i bila sam zaista veina zadovoljna što smo zajedno iskusili ovo. Postali smo mnogo otvoreniji prema različitim seksualnim željama i fantazijama. Naš seks je bolji nego što je ikad bio“, uvereno tvrdi Kejti.

Upoznajte se i sa 5 seks poza koje bi žene volele da zaboravite

 

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *