O čemu žene razmišljaju u toku oralnog seksa? (GIF) - Men`s Health

O čemu žene razmišljaju u toku oralnog seksa? (GIF)

NEKOLIKO ČASOVA RANIJE

Keti iz Bostona kaže:„ Čak iako su šanse da će mi dečko pružiti oralno zadovoljstvo male, ja o tome počnem da razmišljam satima ranije. I to nije samo plod sanjarenja već i brige za higijenom. Sa svojim drugaricama često razgovaram o tome kako da sačuvamo svežinu pre nego što se nečija usta nađu dole. Jednostavno, želim da budem sigurna da će mu to iskustvo biti prijatno.“

Pogledajte i O čemu žene razmišljaju tokom trojke? (GIF)

Ako primetite da vaša devojka često mora da mokri baš kada uđete u stan, postoji mogućnost da je do toaleta otišla samo kako bi se osvežila. Pustite je! Ona sigurno najbolje zna kako da vam omogući da uživate. Zato je ne požurujte!

KADA POČNETE DA SE LJUBITE

„Kada moj muž i ja počnemo da se ljubimo i kada njegove ruke počnu da lutaju po mom telu, osetim kako odjednom želim baš to“, kaže Viki iz Čikaga. „Ne znam da li su u pitanju objedinjeni dodiri i poljupci ili mi se prosto on previše sviđa, ali kada počne da me ljubi po vratu i dodiruje po telu, znam da sledi oralni seks i strašno se napalim“, nastavlja Viki u istom stilu.

Pogledajte i Ne volite da pružate oralni seks? Ove četiri stvari će to promeniti

KADA KRENETE PRERANO S TIM 

Uvek moramo imati na umu da su žene drugačije od nas. Jednostavno, ne smemo preskočiti nijedan korak pre samog oralnog seksa.

„Mrzim kada moj dečko preskoči deo sa prstima i odmah krene u konkretnu akciju“, kaže Keti. „Jednostavno, to mora krenuti polako i postepeno jer, ako se stvari previše ubrzaju, počnem da gubim interesovanje“, poentira devojka iz Bostona.

KADA POČNETE DA JE SKIDATE

Iako su u braku već godinama, Viki kaže da obožava da vidi kako je njen muž gleda dok je skida.

„Kada vidim taj požudni pogled u njegovim očima, sigurna sam da će krenuti dole kako bi me zadovoljio i to me izuzetno pali“, objašnjava Viki.

KADA POČNETE DA JE ORALNO ZADOVOLJAVATE

„Tih prvih nekoliko dodira jezikom potpuno šokiraju moje telo i osećaj je savršen“, govori Mišel iz Nešvila. „Čak i kada nisam raspoložena za oralni seks, taj početni trenutak deluje magično i odjednom sam potpuno posvećena tome“, tvrdi Mišel.

Seksi vodič: 7 koraka do savršenog oralnog seksa

Vidite i 9 sjajnih razloga da joj pružite oralni seks

KADA UPOTREBITE I PRSTE

Pročitajte i  Analni seks: 7 stvari koje ste oduvek želeli da znate (a bilo vam je glupo da pitate)!

Za većinu žena, vrhunski ugođaj nastaje kada se jezik i prsti sjedine ka zajedničkom cilju. „To je ujedno i najsigurniji način da se stigne do orgazma, ubedljivo“, tvrdi Ešli iz Njujorka.

KADA POTRAJE PREDUGO

Muškarcima je mnogo lakše da dožive orgazam u toku oralnog seksa. Kod žena to može potrajati i do 15 minuta. Neke od njih počeće da se osećaju loše zbog toga.

„Osećam se loše kada to potraje dugo i počnem da razmišljam o tome da se možda umorio, a ja nisam ni blizu“, priseća se Viki. „Kada nastavim previše da razmišljam, često se stvari samo pogoršaju“, nastavlja ona. Ovaj problem morate prevazići zajedno.

Možete je zamoliti da vas usmerava, ali joj pre svega morate staviti do znanja da koliko god dugo potrajalo, nećete odustati od toga da je zadovoljite.

KADA VAM NE IDE BAŠ DOBRO

„Ponekad, čak iako on radi sve ispravno, prosto ne mogu da dođem do orgazma“, kaže Keti. „Desi se da počnem da razmišljam koliko mi je još sati spavanja ostalo ili se prosto setim neke neprijatne stvari iz života. Onda počnem da se posebno koncentrišem kako bi se sve ipak završilo kako treba“, nastavlja ona. Ako primetite da ne gleda u vas, zatvara oči ili gleda u plafon, najverovatnije se radi o tome da pokušava da skoncentriše i otera ružne misli.

Saznajte i Oralni seks: 4 seksi poteza koja će je neverovatno uzbuditi

KADA POGODITE PRAVO MESTO

„Desi se tako da moj muž konačno pogodi pravo mesto i pokret i ja mu saopštim da se ne pomera odatle“, kaže Viki. „S obzirom da često zapravo vrisnem, desi se upravo suprotno i proces potrage mora da se ponovi“, nastavlja ona. Zaključak, ne pomerajte se ni za živu glavu kada vam kaže da se zadržite na određenom mestu. Dakle, šta god da radite, samo nastavite s tim!

NAKON SAMOG ORGAZMA 

Kada konačno dožive orgazam, većina žena svedoči da se osećaju izuzetno toplo, pa čak i malo luckasto zbog krvi koja im se sliva u mozak.

„Osećam se čak i pomalo ošamućeno, jer počinje da me napušta tenzija koja me je držala u toku seksa“, zaključuje zadovoljno Ešli.

Upoznajte se i sa Oralni seks vodič: Šta žene zaista žele

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *