Ovo je najseksepilniji deo na ženskom telu!? - Men`s Health

Ovo je najseksepilniji deo na ženskom telu!?

Rezultati će vas sigurno iznenaditi, naročito deo tela na prvom mestu, za koji je retko ko pretpostavio da će najviše privući muški pol:

7. STOPALA

Stopala najčešće nisu prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na seksepil, ali mnogim muškarcima je upravo ovaj deo ženskog tela najprivlačniji. Naročito ako su nokti nalakirani u neku seksi nijansu i ako vam stopala nisu prevelika. Tako bar oni kažu.

Saznajte i 10 najprivlačnijih delova muškog tela

6. LEĐA

Seksi, izvijena leđa koja se naziru ispod haljine s dubokim izrezom izluđuju muškarce. .

5. KOSA

Kosa je po definiciji sinonim za lepotu. Ali svaki muškarac preferira drugu boju – neki vole plavuše, neki brinete, dok se neki opredeljuju za vatrenu boju kose. Kraća, dugačka, ravna ili lokne, kosa je oduvek bila deo kojim su žene muškarce dovodile do ludila.

4. OSMEH

Mnogi muškarci priznaju da ne mogu da odole lepoj ženi s divnim osmehom. To je po njima zapravo najjače žensko oružje.

Ženska psihologija: Muškarci su najprivlačniji kada…

3. USNE

Što su punije to je bolje. Usne su uvek među najseksepilnijim delovima ženskog tela, ali pazite – muškarci ne vole previše tamne ili presvetle nijanse karmina. Nalaze da su prevelika smetnja i da zbog toga ne mogu da se fokusiraju na žensku lepotu. 

2. GRUDI I ZADNJICA

Dva najočiglednija izbora muškog pola. Skoro da nema muškarca na svetu koji ne voli dubok ženski dekolte i zategnutu zadnjicu. Ma koliko seksistički da ovi podaci zvuče, i žene koje otkrivaju previše svojom odećom to svakako rade namerno da bi privukle poglede jačeg pola i osetile se poželjno i seksi. Iako je ustaljeno mišljenje da muškarci vole velike grudi, većina njih je u anketi odgovorila da preferiraju grudi srednje veličine, ali su kod zadnjice priznali – što je veća, to je bolje.

Pročitajte i  Vaš plan

1. OČI

Ovo je bilo veliko iznenađenje, s obzirom na to da bi očigledan izbor bile grudi ili zadnjica. Međutim, muškarci su kao najseksepilniji deo ženskog tela izabrali oči, jer ma kakav njihov ukus bio kada su grudi, kosa, noge ili zadnjica u pitanju, jedan seksi ženski pogled ih uvek razoruža.

Otkrivamo tajne: 5 mesta na ženskom telu koja čeznu za vašim dodirom

Izvor: B92.net

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *