Obratite pažnju: 7 signala koji otkrivaju da ne želi vezu s vama! - Men`s Health

Obratite pažnju: 7 signala koji otkrivaju da ne želi vezu s vama!

Predstavljamo vam 7 signala koji otkrivaju da ona ne želi ozbiljnu vezu:

KAŽE DA NE TRAŽI „NIŠTA OZBILJNO“

Istina je da dame nekada prećutkuju svoja osećanja kako ne bi povredile partnera, ali ukoliko sama započne razgovor i kaže vam da ne želi da se emotivno vezuje, već da želi neobavezan odnos, koji uključuje druženje i povremeni seks, onda je to sigurnI pokazatelj da ona zaista ne želi ozbiljnu vezu, piše Mademan.

Saznajte i 6 znakova da još nisi spreman za vezu (GIF)

NE INICIRA RAZGOVOR O BUDUĆNOSTI VEZE

Ako zaista želi da ostvari emotivnu vezu s vama, sigurno će se zapitati da li možda viđate nekog drugog i verovatno će vas to i pitati u nekom trenutku. Međutim, ukoliko su prošli meseci otkad se viđate, a ona ne inicira takvu vrstu razgovora, verovatno ne mari da li se viđate sa drugom osobom, jer želi slobodan, neobavezan odnos.

KAŽE DA JOŠ UVEK TRAŽI SEBE

Ukoliko ste od nje čuli neku verziju ove rečenice, najbolje je da nastavite dalje, jer joj se ne dopadate dovoljno i ima druge prioritete u životu. Čak iako želi da krene u teretanu ili da se više fokusira na posao, i dalje ima nekoliko slobodnih sati koje bi mogla da posveti vama, ali očigledno to ne želi. 

Psiho devojka: 9 znakova da treba da bežite

SLOBODNO VAM PRIČA O DRUGIM MUŠKARCIMA

Osim ukoliko vas ne želi da vas napravi ljubomornim, neće vam pričati o svojim bivšim momcima. Ako to radi, onda vas verovatno doživljava kao prijatelja, čak iako spavate zajedno.

IZBEGAVA VAŠU PAŽNJU, ALI NE BAŠ UVEK

Ako primetite da uvek vi predlažete planove i kako da provedete zajedničko vreme ili da ih ona uvek izbegava, verovatno ste joj druga, treća ili četvrta opcija što objašnjava njeno hladno ponašanje. Ukoliko vas zaista želi, provodiće vreme sa vama čak i onda kad ima neke obaveze. 

Pročitajte i  Junak na 5,4 minuta: Koliko bi zaista trebalo da traje?

Razmišljate da raskinete? Evo 8 znakova da je to ispravna odluka

NE ŽELI DA VAS UPOZNA SA PRIJATELJIMA ILI PORODICOM

Ukoliko ste određeno vreme zajedno, a ona vas i dalje ne upoznaje sa prijateljima i porodicom, to verovatno nije zbog nervoze kojom se opravdava, već zbog činjenice da joj nije dovoljno stalo do vas, pa stoga ne želi da upoznate ljude iz njenog najbližeg okruženja.

STALNO IZLAZI S DRUGARICAMA (BEZ VAS)

Izlasci sa drugaricama se mogu nastaviti čak i kada ste u braku. Uglavnom se zaista radi o provodu sa najboljim drugaricama, ali često se u izlazak uključe i dečko, muž, najbolji drug ili brat.

Međutim, ukoliko ona insistira da izlazi samo s drugaricama, bez vašeg prisustva, to može da znači da možda želi i pažnju drugih muškaraca i da još uvek nije spremna za posvećenu vezu s vama.

Saznajte i 7 znakova da je potpuno pala na vaš šarm

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *