5 seks poza koje bi žene volele da zaboravite - Men`s Health

5 seks poza koje bi žene volele da zaboravite

Samo zato što određena poza raspamećuje sve muškarce, ne znači da će i žene uživati istim intenzitetom. Naprotiv, mnoge poze će žene ostaviti nezadovoljnim, neispunjenim, a neke će joj čak naneti i bol.

Otkrivamo vam 5 seks poza koje bi žene najradije preskočile:

OBRNUTA KAUBOJKA

Muškarci vole ovu pozu, najviše zbog pogleda. I dok ova poza pomaže ženama da pronađu pravi ugao tokom seksa, postoji jedan osnovni nedostatak.

Za lenje parove: 10 seksi poza za vrtoglavo zadovoljstvo

„Problem leži u činjenici da tokom ove poze ne može da se ostvari stimulacija klitorisa“, kaže Anka Radakovič, seks kolumnista i autorka knjige The Wild Girls Club.

NESTAŠLUCI NA PODU

Ovo je poza u kojoj je žena nagnuta napred sa rukama na podu, a njen partner se nalazi iza nje. Zbog položaja tela ova poza može da bude neprijatna za ženu izazivajući i blagu glavobolju. Bolja verzija ove poze je kada žena svoje ruke stavi na stolicu ili krevet što sam odnos čini mnogo ugodnijim.

MISIONARSKA POZA NA PODU

Ova poza ima reputaciju dosadne, iako su misionarske poze u principu vrlo intimne i omogućuju ženama da budu zadovoljene. Međutim, misionarska poza na podu može biti vrlo neprijatna za žene zbog tvrde podloge. Zato je važno da podloga bude udobna i mekana kako ne bi došlo do povreda.

OPREZ: 5 najprljavijih lokacija za seks koje treba da izbegavate!

ORALNI SEKS NA KOLENIMA

Poza na kolenima tokom oralnog seksa može biti bolna, posebno nakon nekog vremena. Bolja opcija je da probate sa drugim varijacijama, da sednete ili legnete kako bi partnerki bilo lakše.

SEKS U STOJEĆEM POLOŽAJU

Seks u stojećoj pozi je često simbol strasti i romantike, ali tokom ove poze su partneri veoma napeti, a veći broj muškaraca ne može lako da ostvari orgazam u ovom položaju. Takođe, zbog stojećeg položaja, žene u najvećem slučaju neće uživati, jer neće moći da se opuste.

Pročitajte i  Evo kako možete imati nezaboravan seks koji će trajati celu noć

Istraživanje: Ove seks poze podmlađuju?

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *