Za lenje parove: 10 seksi poza za vrtoglavo zadovoljstvo - Men`s Health

Za lenje parove: 10 seksi poza za vrtoglavo zadovoljstvo

KAŠIKA

Poza dobro poznate kašike može da bude veoma uzbuđujuća i da produbi intimnost između partnera. U pozi kašike možete da uživate sa minimalnim fizičkim angažovanjem i da dodirujete klitoris i grudi vaše devojke i time je još više uzbudite.

PRED VRATIMA RAJA

Izaberite nepokretnu podlogu, poput snažnog uzglavlja kreveta ili ivicu kade ukoliko imate prostrano kupatilo. Vaša partnerka treba da leži na leđima i rukama se drži za čvrstu podlogu, tako da joj glava bude nekoliko centimetara od same podloge. Jednom kada zakoračite u misionarsku pozi, spojite joj noge što više možete. Ostvarićete najdublju penetraciju i trenje, a to je ono što svakoj ženi treba.

Lenji ste? Ove tri seksi poze su pravi izbor za vas!

NEVALJALA MODIFIKOVANA MISIONARSKA POZA

Počnite sa standardnom misionarskom pozom. Kako se približavate vrhuncu oboje se pomerite ka ivici kreveta, tako da njena glava, ramena i ruke vise unazad. Krv će brzo prostrujati do njene glave, pa će i sam orgazam biti intenzivniji.

PODUPRTA OSMICA

Dok vaša partnerka leži na leđima ispod njene zadnjice postavite nekoliko jastuka. Njena kolena trebaju da budu blago savijena, noge raširene, a ruke visoko na vašim leđima. U laganom ritmu izvodite pokrete broja osam kako biste dodatno aktivirali njen klitoris i tako obezbedili vrtoglavi orgazam.

PAUKOVA MREŽA

Oboje ste na boku okrenuti jedno ka drugom. Ukrstite noge tako da bude bliže jedno drugom i da možete da prodrete dublje tokom odnosa. Umesto uobičajne penetracije probajte sa kružnim pokretima.

Otkrijte i 4 najopasnije poze u seksu

ELEKTRIČNO KLIZANJE

Vaša partnerka leži na stomaku dok su joj noge ispružene i lagano raširene. Sedite iza njene zadnjice sa nogama pored njenog torza dok se podupirete rukama. Savijte se unazad pod uglom od 45 stepeni dok pokretima napred-nazad penetrirate. Pokušajte da rukama spojite njene noge radi boljeg osećaja.

ZMAJ

Vaše ruke su iznad glave vaše partnerke dok ona leži na stomaku. Dok se jastuk nalazi ispod njene pubične kosti, lagano raširite njene noge. Istegnite svoje telo preko njenog i umesto energičnih pokreta napred nazad izvodite kružne senzualne pokrete. Uz pomoć zmaj poze probudićete i njene najskrivenije erogene zone.

S BOKA

Dok vaša partnerka leži na podu na boku, jedna noga joj je podignuta, a druga položena na krevet. Opkoračite njenu butinu koja je na krevetu, a drugu nogu uhvatite rukama tako da njen list bude na vašim ramenima. Pokretima kukova penetrirajte tako da oboje doživite maksimalno zadovoljstvo.

ZEN POZA

Ova poza obezbeđuje miran trenutak u sred strastvene akcije. U zagrljaju se uvijte u jednu stranu okrenuti licem u lice, a zatim isprepletite noge i pritiskajte grudi jedno ka drugom.

Seks pred objektivom: 4 poze idealne za oko kamere!

ISPREPLETENI U ZANOSU

Stavite jastuk ispod glave vaše partnerke dok ona leži na boku. Kleknite direktno iza njene zadnjice i lagano se povijte u pravcu njenog tela. Jedno koleno stavite između njenih nogu tako da možete lakše ostvariti penetraciju. Ruku stavite na njena leđa radi veće stabilnosti. Blago savijajte njene kukove pod uglom koji će vam obezbediti dublju penetraciju i bolji kontakt sa njenim grudima i klitorisom.

D.R.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *