Kako da pogodite G tačku? - Men`s Health

Kako da pogodite G tačku?

Mi ćemo da pokušamo da vam objasnimo kako i vi da stimulišete ovu tačku svoje lepše polovine, tako da joj date orgazam koji neće zaboraviti.

IZABERITE VAŠE ORUŽJE
Prema najnovijem istraživanju kompanije Ann Summers (koja se bavi proizvodnjom seks igračaka i seksi donjeg rublja) 55% muškaraca nikada nije našlo G tačku svoje partnerke, a čak 36% muškaraca i ne znaju šta je to. Da se ne lažemo znamo da tu tačku teže pogoditi nego jabuku na nečijoj glavi, ali je vredna traženja. Orgazmi prouzrokovani stimulacijom G tačke u odnosu na one koje vaša draga dobija kada joj stimulišete kliotris, tresu ceo donji deo tela. Birajte pažljivo vaše oružje, prsti, jezik, pomagalo ili…?

RUČNI RAD
Prvo dobro podmažite vaš kažiprst i srednji prst, a onda nežno uđite u nju. Onda polako se krećite napred nazad. Kada uđete u nju, nekoliko centimetara gorenjeg dela vaginalnog zida, nalazi se oblast zvana G tačka. (Malo je grub predeo i nabubri što se više devojka uzbudi.)” Za početak ritmičkim pokretom stimulišite taj deo sa oba prsta” kaže seks ekspert dr Pem Spur, i dodaje “Kako ona postaje sve više uzbuđena, neka vaši pokreti postanu kružni.”. Zatim krenite da bukvalno golicate njenu G tačku vrhovima vaših prstiju. Ne smete da dozvolite da devojci dosadite jednim te istim pokretima.

ZAVIBRIRAJTE
Ukoliko imate jezik kao gušter, onda je moguće da putem oralnog seksa doprete do G tačke. Ako to nije slučaj, pre ćete se ugušiti. Umesto toga koristite neku spravicu da stimulišite njenu G tačku, dok jezikom stimulišete njen klitoris. “Najbolje bi bilo da vaša glava i ramena idu preko njenog boka, umesto između nogu”, kaže Spur. “Ovako jednostavnije kontrolišete vibrator, a imate i više prostora za igre sa jezikom”.

DOGGY STYLE
“Najbolja poza za stimulisanje njene G tačke je takozvani lenji doggy style”. Mala varijacija u odnosu na obični doggy style, samo joj recite da se spusti na laktove. Ovako se njena kralica podiže i naginje i vaš penis sada može da stimuliše G tačku vaše partnerke. Pokušajte da uvrstite malo kružnih pokreta u vaš arsenal, a ne samo da idete napred nazad.

To je to, spremni ste. Srećno!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *