10 načina da razbuktate strasti u vezi ovog proleća - Men`s Health

10 načina da razbuktate strasti u vezi ovog proleća

Evo šta su neki od „najbezobraznijih“ korisnika društvene mreže i sajta Reddit rekli. Verujemo da će i vama ovih 10 ideja zagolicati maštu i pojačati želju.

MASAŽA

„Moja devojka načisto poludi kada joj naredim da legne i namažem je uljem ili lubrikantom. Dok je masiram ne dam joj da se pomera niti da me dodiruje. Rukama joj prelazim po svim delovima tela, a posebnu pažnju obraćam na grudi, predeo oko bradavica i pubični deo na kojem se najduže zadržim. Toliko je izludim masažom trudeći da je ne penetriram prstima, da me ona posle toga žestoko zaskoči“, piše madkeepz.

VEZIVANJE

„Za ovo morate oboje da budete spremni. Vezivanje će vam definitivno otkriti štošta o vašoj partnerki“, piše diegojones4.

IGRAČKE

„Obožavam kada me dečko veže i onda me uzbuđuje seksi igračkama“, piše Saltyaf999.

Saznajte i 10 najboljih seks poza svih vremena

LIZANJE UŠIJU

„Ako spadate u one ljude koji se naježe kada vam partner lizne uvo, zamislite da vam to radi za vreme seksa“, piše tinoasprilla.

MASTURBIRANJE

„Dok masturbiram uz porniće mnogo više pažnje obraćam na svoje telo i to šta mi prija. Audio-vizuelni stimulansi mi definitivno pojačavaju orgazam“, piše Mr_frumpish.

STIMULISANJE PROSTATE

„Ko nije probao ovo ne zna šta je propustio. Nema intenzivnijeg osećaja nego kada dozvolite da vam devojka stavi prst u anus i laganim kružnim pokretima stimuliše prostatu. Ako to radi za vreme oralnog seksa onda ćete biti u raju“, piše OW_NOT_LIKE_THAT

Saznajte i Pet poza u kojima će ona najlakše doživeti orgazam

SIMULTANI ORGAZAM

„Svojevremeno sam otkrio da ukoliko imam nezaštićen seks, najbolje je da se poslužim metodom prekinutog snošaja i da nastavim da se samozadovoljavam, ali vrlo blizu nje, odnosno tako da trljam njen krlitoris sve vreme. Svaki put smo dostigli vrhunac u isto vreme“, piše GWstorytime.

SEKS U PRIRODI

Pročitajte i  Seksualni vatromet pred Novu Godinu

„Ima li išta lepše od seksa u šumi. Sve što treba da uradite jeste da je naslonite uz drvo i pustite da hemija odradi svoje“, piše Cosmicatty.

Seksi fantazije koje su im u mislima dok uživaju u solo akciji

POSLE OVAKVOG ANALNOG SEKSA MOLIĆE ZA JOŠ

„Nikako je ne forsirajte već to uradite kada vidite da je spremna. Naravno uz puno lubrikanata, dok je jednom rukom pridržavate za guzu drugom joj stimulišite klitoris. Možete u igru da uključite i vibrator koji ćete s vremena na vreme sporim pokretima stavljati u njenu vaginu. Snažan i moćan orgazam je zagarantovan“, piše GassyPenguin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *