Šta žene žele: Ovako izgleda pravi muškarac! - Men`s Health

Šta žene žele: Ovako izgleda pravi muškarac!

Prema jednom istraživanju, žene će pre izaći na sastanak, pa čak i imati seks na jedno veče sa nekim ko je zreo i ponaša se zaštitnički nego sa metroseksualcem, koji vodi previše računa o svom izgledu.

Pročitajte i 5 pravila za uspešno zavođenje žena

Referenca kada je izgled u pitanju ženama su svakako Vins Von, Rajan Gosling, Havijer Bardem ili Metju Mekonahi. Naravno da ne traže da ličite na njih već da izgledate muževno, budete pažljivi, vodite računa o svom telu i ponašate se kao zreo i odgovoran muškarac.

To znači da, ukoliko su vam se pojavile prve sede, nikako ne farbate kosu, ne depilirate se i ne pratite poslednje modne trendove, već se oblačite i izgledate uredno, ali opušteno i samouvereno.

Sada kada znate šta žene žele možete da krenete u osvajanje.

Interesantno je da prema rezultateima druge studije 68 procenata žena će se pre zabavljati sa muškarcem koji ne pridaje toliko značaja grupnom sportu, dok 59 procenata njih preferira muškarce koji idu u teretanu. 

Anketa je pokazala da metroseksualcima opada popularnost i da se pripadnice lepšeg pola sve više okreću tradicionalnom muževnom tipu muškarca.

Pročitajte i Zavođenje bez reči

Naravno, ne zaboravite da će svaka žena najviše ceniti iskrenost. Svim ženama je veoma bitno da možete da ih zaštitite, zadovoljite i da ste pažljivi i nežni prema njima. Mnogo će više ceniti to što umete da popravite nešto u kući nego činjenicu da vodite računa o frizuri.

 

Pročitajte i  Kako preboleti raskid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *