8 razloga zašto ne želi seks sa vama - Men`s Health

8 razloga zašto ne želi seks sa vama

NEŠTO SA STRANE VAS OMETA

„Ne posvećuje mi dovoljno pažnje i to me zaista frustrira“, rekla je Margot (23). „Ako je već stalno gledao u telefon dok smo bili izvan kuće, zaista očekujem da mi posveti pažnju u krevetu. Ne želim samo da budem neka osoba pored njega, želim da mu bar u tom trenutku budem ja na prvom mestu.“

ŽVAĆETE OTVORENIH USTA

„Ako nema manire za stolom, to mu je veliki minus“, kaže Kiti (38)

„Ako priča punih usta, a nakon toga čačka zube, neka bude siguran u to da sledećeg sastanka, a ni seksa neće ni biti .“

Ovih 5 stvari nikako nemojte da radite pre seksa

NE OSEĆA SE SEKSI

Ponekad, bez obzira na to koliko joj govorite da je lepa, privlačna, ne činite situaciju boljom. Ukoliko se ona ne oseća tako, biće joj potrebno vreme da povrati samopouzdanje.

„Znam da tako pokazujem koliko sam nesigurna u sebe, ali ako se ne osećam seksi, teško mi je da se pretvaram da sam raspoložena”, kaže Sara (35).

IMATE PREVIŠE ILI PREMALO SAMOPOUZDANJA

Iz razgovora sa nekoliko žena, saznali smo da ih privlače oni muškarci sa umerenim samopouzdanjem.

„Muškarac mora da napravi neki balans između nesigurnosti i samouverenosti, ako želi da me odvuče u krevet, jer u suprotnom ja ne gubim vreme sa njim“,kaže Rejčel (27).

3 situacije u kojima joj nije do seksa i kako je tad uzbuditi

NIJE SIGURNA ŠTA MISLITE O NJOJ

Razmislite o tome kako se ponašate dok pričate sa njom. Ukoliko vidite da je nesigurna i da ne može da proceni da li vam se dopada ili ne, manje su vam šanse da je odvučete u krevet.

Pročitajte i  8 grešaka koje bi trebalo da izbegnete ako želite da izgradite mišiće posle 40.

„Postoje oni muškarci koji dok su sa vama uspešno flertuju, ali preko poruka su prilično hladni. Bez obzira da li je reč o neobaveznom seksu ili ne, važno mi je da znam sa kim imam posla“, kaže Hejli (36).

SAMO PRIČATE O SEKSU

Flertovanje je svakako dobar način da je zainteresujete, ali previše aluzija na seks baš i nije. 

„Tip zaista može da ostavi utisak na mene, ali onog trenutka kada počne da aktivno priča o seksu, mišljenje se menja. Ako ne možeš da se suzdržiš od razgovora o seksu u prva dva sastanka, nisi vredan toga da imam seks sa tobom“, kaže Alisija (34)

Greške u seksu zbog kojih se one neće vratiti u vaš krevet

NISTE UPORNI

„Taj momak mi se zaista sviđao i u prvih nekoliko nedelja, izlasci su nam bili lepi, sve dok do onog trenutka kada je prestao da se trudi i kada nam je svaki sastanak bio jednoličan“, rekla je Dženis (29).

ISTIČETE FINANSIJSKU SITUACIJU

Neki momci smatraju da novcem mogu da impresioniraju devojku, ali preterano isticanje finansijskog statusa, može loše da se odrazi.

„Jednom sam izašla sa dečkom koji mi se zaista sviđao, ali tokom celog sastanka on je pričao o tome koliko novca ima. Tada sam zapravo osetila njegovu nesigurnost i bila sam besna, jer je on očigledno mislio da sam sponzoruša“, Gabrijela (38).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *