Nemate hrabrosti da joj priđete? 9 načina da ona napravi prvi korak! - Men`s Health

Nemate hrabrosti da joj priđete? 9 načina da ona napravi prvi korak!

LEPO SE OBLAČITE

Ukoliko želite privući pažnju žene pre zvaničnog upoznavanja, poželjno je imati lepu obuću. Nije nužno da imate skupa odela ili dizajnersku odeću, već je ključ u osećaju za stil koji će istaći vašu ličnost i pokazati joj kakav ste tip ličnosti. Neke žene više vole sportski izgled muškaraca, dok se drugima više dopada umetnički i avanturističniji pristup modi. Međutim, bez obzira na stil, sve žene se slažu da je veoma važno kakvu obuću nose muškarci.

5 tipova „nedostižnih“ žena i kako ih osvojiti

PRISUSTVO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Brojne onlajn aplikacije poput Tindera pružaju mogućnost spajanja i upoznavanja ljudi različitih starosnih grupa. Prisustvo društvenim mrežama daće vam mogućnost upoznavanja većeg broja ljudi, što nije lako postići posebno ukoliko ste zauzeti svakodnevnim obavezama. Budite pozitivni, otvoreni i relativno hrabri, i obavezno na profil stavite svoju najlepšu sliku.

NAUČITE DA PLEŠETE

Još jedan način da privučete pažnju žena jeste da naučite da plešete. Tako ćete nežnijem polu pokazati svoju koordinaciju, ritam i osećaj razuzdane sreće što je vrlo zabavna stvar, a i u krajnjem slučaju bićete fizički bliži jedno drugom. Ukoliko niste ljubitelj igranja i uglavnom koristite prepoznatljive pokrete rukama, pokušajte da to izbegavate.

Saznajte i 6 načina da joj priđete u teretani

UREDNI I NEGOVANI

Uredna frizura, negovana koža i ruke su nešto što će zaintrigirati svaku ženu više nego što možete i da predpostavite.

OSVOJITE JE MIRISOM

Muškarci koji lepo mirišu oduvek su privlačili žene. Dobra lična higijena je od presudne važnosti, što dezodorans i perfem čini vašim saveznicima u osvajanju lepšeg pola. Treba napomenuti da ni previše intenzivan miris nije preporučljiv, jer će žene pre odbiti nego privući.

Pročitajte i  4 stvari koje mislite da ona voli u seksu (a koje zapravo NE PODNOSI)

Budite originalni: 9 načina da joj priđete u klubu

BUDITE DOBRI PREMA OKOLINI

Žene su u svim istraživanjima istakle da ih posebno odbijaju nepristojni i nevaspitani muškarci. Pozitivan i prijatan stav prema ljudima će uvećati vaše šanse da ostvarite kontakt sa devojkom koja vam se sviđa. Ljubaznost ne samo da pomaže u kontaktu sa potencijalnom partnerkom, već nam olakšava život u svim aspektima, od privatnog do poslovnog i emocionalnog.

GOVOR TELA

Veliki broj muškaraca ne shvata da žene ulažu veliki napor kroz govor tela kako bi muškarcima poručile da su spremne za međusobno zbližavanje. Lagani flert, zavodljivi osmesi i govor tela koji će joj poručiti da ste zainteresovani, kod nje će izazvati samopouzdanje koje će otkloniti potencijalne neprijatnosti tokom upoznavanja. Obratite pažnju na neverbalne gestove, a ako ste zbunjeni porazgovarajte sa svojom najboljom drugaricom i poslušajte njene savete.

Novi i veoma neobičan način da je osvojite

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *