Naučnici otkrivaju: 10 stvari zbog kojih će vas žene obožavati! - Men`s Health

Naučnici otkrivaju: 10 stvari zbog kojih će vas žene obožavati!

BRADA OD TRI DANA

U jednoj studiji koju su sproveli naučnici sa Univerziteta u Novom Južnom Velsu ističe se da su žene, posmatrajući nasmejana lica muškaraca čija se dužina brade međusobno razlikovala, kao atraktivne izabrale 10 muškaraca sa bradom od tri dana, dok su oni koji su bili obrijani bili na poslednjem mestu. I kao što vidite dame su vrlo izbirljive. Brada već od pet dana nije bila popularna, baš kao ni ona velika.

PIVO UMESTO VINA

Ispitujući 2000 žena, istraživači iz modne kuće Austin Reed, došli su do saznanja da žene vole momke sa dobrim apetitom i pivom u ruci. Zato momci, zamenite vaše čase vina pivom i zanemarite vegetarijanski način ishrane.

Pogledajte i Kako izgleda savršen muškarac u Engleskoj, a kako u Brazilu?

POMOZITE U KUĆNIM POSLOVIMA

Istraživanja su pokazala da su ženama atraktivniji oni muškarci koji su voljni da pomognu oko kućnih poslova. Štaviše, takav dogovor između supružnika, rezultira boljim seksom i drugim benefitima, tvrde naučnici sa Univerziteta Kornel.

BUDITE DOMINANTNI U KREVETU, A ZAŠTITNIK U JAVNOSTI

U jednom istraživanju u kom je učestvovalo 3,211 žena, istraživači su došli do podataka da žene više vole zrelije muškarce koji dominiraju u krevetu. Isto tako vole one muškarce koji su zaštitnički nastrojeni, a ne posesivni u toj svojoj ulozi.

Pogledajte i Hvatajte beleške: Devojke tvrde da u krevetu najviše vole ovih devet stvari

BUDITE DUHOVITI

Prema mnogim istraživanjima, duhovitost je veoma važna crta kod muškaraca. Ovaj podatak nam otkriva uostalom i studija iz 2007. godine, čiji je autor bio psiholog Ričard Lip. Na osnovu rezultata dobijenih od 200.000 ljudi iz 53 zemlje, utvrđeno je da žene vole momke, koji umeju da se šale, ali i ineteligentene i poštene.

Pročitajte i  Za neke stvari ni nauka nema objašnjenje

VISOK I KORPULENTAN SU VELIKI PLUS

Studija objavljena u naučnom časopisu Proceedings of the National Academy of Science, otkriva da visina i korpulentnost muškarca imaju veliki uticaj na njihovu privlačnost. Takođe je utvrđeno da je visina ženama važna podjednako kao i veličina penisa.

BUDITE POUZDANI, ALI PRE SVEGA VERNI

Prema studiji izvedenoj od strane Men’s Helath-a, u kojoj je učestvovalo 1000 žena starosne dobi od 21 do 54 godine, najvažnija osobina koju muškarac mora da poseduje je vernost. Na drugom mestu se nalazi pouzdanost.

Pogledajte i 8 tipova muškaraca koje žene izbegavaju

IMATE OŽILJAK? POKAŽITE GA

U studiji koja je objavljena u časopisu Personality and Individual Differences, žene su imale zadatak da rangiraju muškarce po stepenu privlačnosti u zavisnosti od toga da li imaju ožiljak na licu ili ne. Rezultati su pokazali da su više seksi oni muškarci sa ožiljkom, jer odražavaju status lošeg momka. Ali budite oprezni, ovo važi samo ukoliko želite vezu bez obaveza.

BUDITE PATRIOTA

Uniformisana lica? Da, žene ih vole. Štaviše, istraživači sa Univerziteta u Sauthemptonu, anketirajući skoro 100 žena u Velikoj Britaniji, pokazali su da žene privlače momci koji se bave poslovima koji iziskuju karakter heroja. Posebno su im bili privlačni vojnici, a kako i ne bi, žene vole da se muškarac bori za njihovu ljubav i njihovu domovinu.

BUDITE UMETNIK

U studiji koja je objavljena u časopisu Psychology of Music journal, otkriveno je da su muškarci koji sviraju gitaru privlačniji nego što mislite. Zato momci, instrument u ruke ukoliko želite da osvojite damu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *