5 načina da postanete umetnik predigre - Men`s Health

5 načina da postanete umetnik predigre

Mnogi muškarci smatraju da je predigra gubljenje vremena. Prilično sebičan stav, moramo priznati, jer je upravo predigra ono što odlučuje hoće li devojka iz kreveta ustati zadovoljena.

Ovaj deo seksualnog iskustva je ključan za njeno postizanje orgazma, a to je ono čemu težimo, zar ne?

Zato vam predstavljamo nekoliko načina da podgrejete atmosferu i pripremite i sebe i svoju partnerku za nezaboravnu noć…

MASAŽA

Dok se zagrevate za vrelu igru, počnite masažom unutrašnje strane njenih butina, zatim se s pustite ka člancima, stopalima i iznenada vratite butinama. Iznenadićete se koliko je ova metoda delotvorna!

Otkrijte 4 tehnike masaže za bolji seks

PITAJTE JE ŠTA JE PALI

Otvorenost je uvek najbolji način da zabeležite uspeh.

“Većina žena ceni muškaca koji želi da bude siguran da je i ona zadovoljena”, ističe dr Barbara Bartlik, profesor psihijatrije na Univerzitetu “Kornel”. “Ukoliko primeti da se trudite da je zadovoljite, biće raspoloženija da ‘uzvrati uslugu’.”

Eksplozija strasti: 5 obaveznih razgovora za sjajan seksualni život

BUDITE NEŽNI

Naravno, klitoris j deo tela koji zahteva vašu punu pažnju. Međutim, mnogi od nas to čine potpuno pogrešno.

“Direktna stimulacija klitorisa može biti bolna”, objašnjava Keti Vinks, autorka knjige The Good Vibrations Guide to the G-spot, i dodaje je mudrije stimulisati gornji deo klitorisa (na kom se susreću stidne usne) ili trnjati po bočnim delovima klitorisa nego snažno dodirivati sam ovaj organ.

Saznajte koji deo njenog tela voli nežne, koji grube dodire

PROŠIRITE REPERTOAR

Dok je oralno zadovoljavate, namestite se tako da možete da pravite kružne pokrete umesto jednostavnih pokreta jezikom gore-dole. Tako ona neće ni naslućivati kako će izgledati sledeći pokret i brže će se uzbuditi.

Pročitajte i  Vratite strast u vezu: 5 saveta kako da ponovo zapalite varnicu

POLjUPCI

Mnogi muškarci, kad su toliko blizu seksa, zaborave šta je ono što ih je dovelo u taj položaj. Odgovor glasi: poljupci. Mnooooooogo poljubaca, ako ste zaboravili.

“Žene najviše erotskog zadovoljstva doživaljavaju čestim i strastvenim ljubljenjem”, napominje klinički seksolog Peti Briton. “Ako steknete utisak da ona polako gubi interesovanje, ljubljenje je najbolji način da ga povrati.”

Seksi poljubac: Kako da je ljubite tako da joj zaklecaju kolena?

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *