Šta se dogodi kada ceo dan jedete samo afrodizijake? - Men`s Health

Šta se dogodi kada ceo dan jedete samo afrodizijake?

DORUČAK

Devojka koja je sprovela ovaj eksperiment započela je dan bananom, budući da je u Kosmopolitenu pročitala da će kalijum njenoj vagini pružiti posebnu snagu. Banana sadrži kalijum, ključni nutrijent za snagu mišića. A kada postižete orgazam, kontrakcija će biti mnogo intenzivnija.

Međutim, nije imala previše uspeha kod dečka, budući da se on ponašao kao da ona nije tu. Ne možemo da tvrdimo da li je ovaj afrodizijak neuspešan ili je njen dečko neosvojiva tvrđava.

Novi afrodizijak: Smehom do njenog orgazma!

PREPODNEVNA UŽINA

Pojela je još jednu bananu, a onda naručila i jedan smothie sa lubenicom, koja sadrži citrulin, koji opušta krvne sudove poput vijagre.

Ovo ju je malo zabrinulo budući je rezervaciju za večeru imala oko 20 časova, pa nije želela da njena seksualna želja eksplodira do tada.

Eksperiment: Koristio je miris na bazi feromona da bi otkrio privlači li on zaista devojke

RUČAK

Bila je zabrinuta da je previše seksualnog naboja, pa je ručala tek oko 15 časova. Avokado stimuliše seksualne odgovore, poput oticanja klitorisa i lubrikacije vagine, a ako tome pridodamo i kalijum koji je putem banane unela u organizam, devojka je pretpostavila da će do kraja večeri nastati haos.

Kako da sačuvate najsnažniji afrodizijak – blistav osmeh

VEČERA

Do večere, ona je bila mnogo gladna, jer je tokom celog dana jela samo voće i povrće. Prvo je jela ostrige iako je rado želela da smaže burger, ali se rukovodila činjenicom da amino kiseline iz ostriga pokreću produkciju seksualnih hormona.

Nakon toga je naručila čili pastu, pošto je u Njujork Tajmsu pročitala da čili otpušta endorfin koji ima ključnu ulogu u seksualnom uzbuđenju i morala je da prizna da je bilo veoma seksi kada usne nije osećala 45 minuta.

Pročitajte i  Koliko često treba da menjamo tempo u toku seksa?

Za dezert je pojela čokoladni mus, koji je imao toliko vina, koji sadrži resveratrol, antioksidant koji potpomaže cirkulaciju i poboljšava cirkulaciju pre i posle odnosa.

Do kraja večeri, njen dečko je izgledao toliko dobro da nije znala da li je to zbog afrodizijaka ili zato što nije želela da celodnevno konzumiranje afrodizijaka bude bez efekta.

Saznajte i Istorija najpoznatijih afrodizijaka

Studija iz 2015. godine, koju je sproveo tim doktora za časopis International Society for Sexual Medicine, otkrio je da ništa što je ova devojka jela nema zapravo seksualnu moć.

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *