Kako da što pre zaboravite bivšu i nastavite dalje? - Men`s Health

Kako da što pre zaboravite bivšu i nastavite dalje?

EX DETOKS

Odmah nakon raskida, bilo da ste vi raskinuli ili ne, trebalo bi da uradite ozbiljan ex detox, kako biste stvorili potrebnu distancu. Ovo podrazumeva da svoju bivšu otpratite sa svih društvenih mreža, da izbegavate da izlazite na mesta na kojima je možete sresti, kao i da iz svog stana uklonite sve što ima veze s njom i što može da vas podseti na nju.

Ko duže pati nakon raskida – muškarci ili žene?

TRETIRAJTE SEBE KAKO TREBA

Od odlučujućeg je značaja da razumete kako bi trebalo sebe da tretirate. Lako je predati se tugi i beznađu. To je prirodno, ali ne i obavezno. Naravno, potreban vam je proces tugovanja kako biste se izborili sa svojim emocijama, ali morate da počnete da uviđate i pozitivne strane tog raskida i da imate određenu dozu samopoštovanja.

NE USUĐUJTE SE DA SE UPOREĐUJETE

Izbegavajte da se upoređujete sa drugim ljudima. Priznajemo da je lako upasti u zamku samosažaljevanja i poređenja sa drugim parovima, koji uživaju u ljubavi i svoju romantiku dele na Fejsbuku i drugim društvenim mrežama.

Jeste li čula za Pravila raskida?

Umesto toga, pokušajte da se fokusirate na sebe i potrudite se da postanete najbolja verzija samog sebe, a velike ljubavi će doći ikada se najmanje budete nadali.

 

Kako da brzo prebolite raskid?

BUDITE ZAHVALNI

Jedan od načina da ograničite prodor loših misli u vaš um jeste da se skoncentrišete na pozitivne strane. Svako jutro kada ustanete zapišite na parčetu papira tri stvari zbog kojih ste zahvalni. Oblaci na nebu, podrška roditelja, krov nad glavom..

Tretirajte život kao blagoslov. Što se više fokusirate na pozitivne strane života i sitnice koje čine vaš dan, uvidećete da je vaš život mnogo lepši i srećniji nego što ste mislili.

Pročitajte i  6 namirnica koje će zagrejati atmosferu u krevetu

IZGLEDAJTE DOBRO, ALI BAŠ, BAŠ DOBRO

“Razlika između mog sadašnjeg izgleda i nakon razvoda pre dve godine je zapanjujuća. Oblačio sam se grozno, bio sam gojazan i imao ekstremno veliku bradu. Učinite prvi korak od raskida do vaše najbolje verzije. Za mene je to bio polazak u teretanu. Počeo sam da treniram i da se pravilno hranim što je pratilo moje treniranje. Jednom kad postanete zgodni i dođete do željene figure, fokusirajte se na osveživanje vašeg garderobera i kupovine komada koji će vam savršeno stajati i koji će učiniti da se osećate dobro”, rekao Met Shumate, novinar Askmena.

Pročitajte i Uputstvo za gladak raskid

POZITIVNE VIBRACIJE

Okružite se pozitivnim ljudima. Pronađite novi izvor inspiracije kroz neku novu aktivnost ili hobi, gde ćete upoznati istomišljenike i ljde koji su slični vama.

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *