Oralni trikovi kojima je morate naučiti - Men`s Health

Oralni trikovi kojima je morate naučiti

MORA DA LOCIRA VAŠU NAJOSETLJIVIJU TAČKU

Vrh vašeg penisa je najosetljivija tačka, pa morate da ukažete vašoj partnerki na važnost posvećivanja pažnje baš ovom delu vašeg penisa. Takozvana “korona”, odnosno ivica vrha penisa je takođe veoma senzitivna tačka.

Posavetujte je da isproba različite vrste dodira dok ne osetite šta vam više prija. Neki muškarci mogu da dožive orgazam i samo stimulacijom vrha penisa, dok je drugima potreban i čvršći pritisak (rukom ili usnama) na telu penisa, piše Cosmopolitan.

Ne volite da pružate oralni seks? Ove četiri stvari će to promeniti

“GLAVNI” POLJUBAC

Ovaj potez će joj omogućiti da se fokusira na osetiljivi vrh penisa. Otkrijte joj caku da bi spojenim usnama trebalo da poljubi sam vrh vašeg penisa, a da onda lagano otvara usne i pomera ih na dole kako bi obuhvatila ceo vrh penisa.

Kada dođe do korone, treba da se zaustavi, pomalo stisne usne i onda da krene lagano nagore.

Šta one misle o oralnom seksu?

DUBOKI POLJUBAC

Ovaj potez je sličan kao u malopređašnjem opisanom pokretu, samo što treba da nastavi još dublje ka korenu penisa. Ukoliko se opusti i pusti da se jezikom čvrsto pripije uz donju stranu penisa, videće da će ovim pokretom stvoriti fantastične senzacije u vašem telu i podariti vam eksplozivni vrhunac.

9 sjajnih razloga da joj pružite oralni seks

GURANJE JEZIKOM

Morate da je naučite da u toku oralnog seksa upotrebi jezik za istraživanje različitih delova vašeg penisa. Neka usnama zaštiti zube kako bi sprečila moguću povredu, a jezikom neka kruži po vrhu vašeg penisa.

Ukoliko volite snažniji stisak, neka pokuša da sa dva prsta blago pritiska vrh penisa dok vas oralno zadovoljava.

Pročitajte i  Ćuti na prvom sastanku

Pet razloga zbog kojih ona ne voli oralni seks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *