4 stvari koje možete da radite dok je ona gore - Men`s Health

4 stvari koje možete da radite dok je ona gore

Uživanje može biti mnogo potpunije ukoliko biste se uključili i pomogli joj da se još više uzbudi i zajedno dođete do vrhunca.

NE PRESTAJTE DA JE DODIRUJETE

Vatren i neprestan kontakt je preduslov dobrog provoda u krevetu. Ključ je u senzualnosti: pređite vrhom prsta preko njene bradavice, a zatim je iznenadite snažnim stiskom na zadnjici.

Misionarska poza: 7 zanimljivosti koje niste znali

NAVOĐENjE PENISA

Ukoliko primetite da joj nije lako da započne odnos, rukom usmerite svoj polni organ ka vagini. Ukoliko koristite kondom, makar ga povremeno dodirnite kako biste bili sigurni da neće spasti.

UDELITE JOJ KOMPLIMENT

Osećate da sva vaša čula rade, gorite od uzbuđenja, oduševljeni se njenim telom, veštinom pokreta, lepotom, kožom, mirisom, grudima, zadnjicom… Zašto joj to ne biste i rekli? Naučno je dokazano da žene uzbuđuje i sama pomisao na to da su privlačne, pa ovo možete iskoristiti za još veći užitak.

Otrkrijte: 10 najboljih erotskih trilera ikada

Ona će imati više samopouzdanja i još više se potruditi, zbog čega će seks biti nezaboravan.

USMERAVAJTE NjENE KUKOVE

Dok ste dole, spustite dlanove na njene kukove i nežno ih usmerite onako vam najviše prija u tom trenutku. Iako ste u pozi u kojoj je muškarac relativno pasivan, na ovaj način ne samo da ćete postići to da uživate još više nego ćete joj staviti do znanja da i vi učestvujete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *