Šta vaši seksualni fetiši govore o vama? - Men`s Health

Šta vaši seksualni fetiši govore o vama?

UKOLIKO VOLITE S&M I VEZIVANJE…

“Ovaj fetiš predstavlja igranje sa kontrolom i eksperimentisanje sa onim što vas dovodi u stanje bez kontrole ili nasuprot tome stanju dominacije”, kaže seksolog Niči Hodgson. “Ne radi se o nasilju ili želji da budete povređeni ili da nekoga povredite, već je više u pitanju seksualni ekstremni sport”, dodaje Hodgson.

Pročitajte i Fetiši koji nas najviše uzbuđuju

Ukoliko volite da budete potčinjeni, možda vam treba predah od toga da stalno budete vođa u spavaćoj sobi. Potčinjenost je teža za ljude zato što zahteva kompletno poverenje i opuštenost sa partnerom, nešto na čemu bi trebalo da radite van spavaće sobe.

UKOLIKO VOLITE STOPALA…

Ovaj fetiš je veoma čest. “Fetiš obožavanja stopala nije čudan kako izgleda; postoji naučno objašnjenje koje sugeriše da se ovo dešava zato što se regije u mozgu, koje su povezane sa stopalima i genitalijama nalaze jedna do druge”, kaže Hodgson.

Pročitajte i Zašto pojedini imaju foot fetish?

Vaša stopala su moćni senzori, a zapravo skoro svaki nerv u vašem celom telu može biti pogođen vršenjem pritiska na različite delove stopala. Ukoliko volite da masirate stopala, u stvari volite da pružate drugima zadovoljstvo ili da ih učinite srećnim ili da posmatrate kako telo vašeg partnera reaguje kada je dodirujete.

UKOLIKO VOLITE ZADNJICU ILI GRUDI…

Različiti delovi dela mogu da imaju različita značenja za različite ljude, Vi ste možda opsednuti zadnjicom vaše devojke, dok je vaš drug više tip koji voli grudi.

Ovo jednostavno znači da više preferirate određeni deo na telu vaše devojke i da vas on posebno uzbuđuje.

UKOLIKO VOLITE DA JE PLJESNETE PO GUZI (ILI ONA VAS)…

Pročitajte i  Potisak s grudi bučicama: Saznajte sve o ovoj vežbi

Pljeskanje po guzi je učestalo i za muškarce i žene i to iz dobrog razloga. Deo vaše zadnjice koji se spaja sa leđima se smatra erogenom zonom i kada osetite iznenadnu senzaciju (pljeskanje), stimulišete uzbuđenje.

Fetišizam: 9 najčudnijih seksualnih poriva

“Ovde se radi o naletu endorfina i igri moći”, kaže Hodgson.

UKOLIKO VOLITE SEKS U JAVNOSTI

Ko ne voli element iznenađenja? Ukoliko volite da budete nestašni u javnosti, u stvari čeznete za avanturom i izlaskom iz rutine, a mogućnost da budete uhvaćeni u ljubavnoj akciji pumpa adrenalin u vašem telu i čini vas još više uzbuđenim.

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *