Muškarci s nižim platama više vole velike grudi? - Men`s Health

Muškarci s nižim platama više vole velike grudi?

Ženski dekolte podelio je svet. Dok jedni obožavaju velike, bujne grudi, postoje i oni kojima su male i čvrste grudi prelepe i draže, piše Espreso.

Jedno istraživanje pokazalo je da ono što utiče na ukus muškarca kada su u pitanju ženske grudi je, između ostalog, visina njihovih primanja.

San svih muškaraca – devojka koja otvara pivo grudima (VIDEO)

PRVO ISTRAŽIVANJE

U prvom eksperimentu je učestvovalo je 266 muškaraca s različitim primanjima i iz svih društvenih slojeva: nižeg, srednjeg i visokog.

Psihologija: Vaš ukus za grudi otkriva vašu ličnost

Svakom ispitaniku su pokazane animirane ženske figure s različitim veličinama grudi. Oni su ih ocenjivali od jedan do pet, u zavisnosti od stepena privlačnosti.

Ispostavilo se da muškarci s niskim socioekonomskim statusom smatraju da su velike grudi privlačnije, za razliku od muškaraca s visokim primanjima.

DRUGO ISTRAŽIVANJE

U drugom eksperimentu psiholozi su želeli da utvrde da li glad utiče na to da li su muškarci skloniji velikim ili malim ženskim grudima, s obzirom na to da su grudi asocijacija na porođaj i odgajanje deteta.

Ženske grudi: Šta da radim sa njima? (VIDEO)

Grupama gladnih i sitih muškaraca pokazivali su animacije različitih veličina ženskih grudi. Muškarci koji su gledali animacije praznog želuca bili su oduševljeni bujnim ženskim poprsjima, za razliku od onih koji su došli siti i smatrali da su privlačnije manje grudi.

Pročitajte i  Da li je marihuana dobra za vaš seksualni život?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *