Sitnice koje će vas učiniti ljubavnikom iz njenih maštarija - Men`s Health

Sitnice koje će vas učiniti ljubavnikom iz njenih maštarija

1. JEDITE ŠTO VIŠE BOBIČASTOG VOĆA

Tamni plodovi sadrže snažne antioksidante koji podtiču erekciju kod muškaraca. Na koji način? Da bi muškarci postigli erekciju, telu treba azot-monoksid koji proširuje krvne žile. A borovnice ili kupine prepune su upravo tih toliko potrebnih supstanca.

2. PUŠENJE UZROKUJE IMPOTENCIJU

Svi znamo koliko daleko dosežu negativni efekti pušenja, a jedan od njih je impotencija. Naučno je dokazano da pušenje vodi ka oštećenju arterija koje za jednu od posledica mogu imati i erektilnu disfunkciju.

8 načina da sprečite erektilnu disfunkciju

3. IZBEGAVAJTE STRES POD SVAKU CENU

Život bez stresa nije moguć i to je činjenica, ali isto tako možemo da ga doziramo svojom vlastitom voljom. Kad je telo pod stresom ispušta epinefrin, adrenalin koji utiče na naše arterije. Arterije su usko povezane sa seksualnim činom koji će biti manjeg intenziteta ako su arterije na bilo koji način oštećene.

 

4. TAMNA ČOKOLADA JE VAŠ NOVI NAJBOLJI PRIJATELJ

Tamna čokolada sadrži flavonoide zbog kojih telo ispušta hemikalije koje opuštaju odnosno rastežu krvne žile. Stručnjaci tvrde da bi dnevno trebalo pojesti 45 grama tamne čokolade.

Otkrijte i 9 razloga da odmah pojedete čokoladu!

5. KONTROLIŠITE NIVOE HORMONA U VAŠEM TELU

Pazite na nivo hormona u vašem telu! Na primer, zanimljiva je činjenica da muškarci s viškom kilograma vrlo često deo testosterona pretvaraju u estrogen što nije nikako dobro za vaš seksualni život.

6. AKUPUNKTURA

Ako je problem sa erekcijom kod vas mentalne, a ne fizičke prirode, možda je vreme da probate s akupunkturom. Erektilna disfunkcija je često deo parasimpatičkog i simpatičkog nervnog sistema, a kineska medicina i akupunktura su odavno savladale balansiranje nervnog sastava.

Pročitajte i  Najvreliji seks savet do sada

5 životnih navika koje uništavaju vaš seksualni život!

Izvor: Wall.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *