Seksi fantazije koje su im u mislima dok uživaju u solo akciji - Men`s Health

Seksi fantazije koje su im u mislima dok uživaju u solo akciji

Britanski Askmen sastavio je listu najčešćih ženskih seksi fantazija.

ROMANTIKA

“Rajan Gosling, ali onaj iz filma “Beležnica”. Nemojte pogrešno da me shvatite: nije bilo takvog muškarca kao Rajana Goslinga iz toga filma još otkada film izašao. Imala sam i druge fantazije, ali kad god želim da se uzbudim ili mi treba malo podstreka, pomislim na njega”, Debi (33)

SEKSI ŠTREBER

“Supermen ili još bolje Klark Kent. Štreber koji zapravo ima nadljudsku snagu i može potpuno da mi zavrti mozak? Vizuelizacija svega toga me dovodi do orgazma”, Melisa (23)

O čemu fantaziramo mi, a o čemu one? (INFOGRAFIK)

S&M

“Znam da su to već stare vesti, ali ceo koncept oko “50 nijansi sive” je moja omiljena stvar kada želim da se uzbudim. Zamišljam kako me dečko vezuje za krevet i stavlja kockice leda svojim usnama kao u filmu”, Liz (26)

STRANCI U VOZU

“U mojoj fantaziji stojim naspram seksi stranca u punom vozu. Osećam kako dobija erekciju tik iza mene, onda uzimam njegovu ruku i diskretno je stavljam u svoje pantalone i onda me ručno zadovoljava bez opasnosti da budemo uhvaćeni”, Laura (25)

SEKRETARICA

“Uvek se uzbudim kada zamislim da sam sekretarica uspešnog biznismena. On uđe u moju kancelariju, zahteva da zna zašto radim tako kasno i zašto još uvek nisam završila svoje poslovne obaveze. Kada pokušam da mu objasnim, ne dozvoljava, umesto toga me pritera uza sto i zadovolji me”, Heder (27)

Saznajte i 4 najveće ženske fantazije

DOBAR POLICAJAC

“Zamišljam kako policajac dolazi da me spasi kada mi se auto pokvari na autoputu. Obraća mi se kliše rečenicom Šta je bio problem? Namignem mu i kažem da ja imam problem na jednom drugom mestu. A onda imamo odnos na haubi automobila”, Marisa (25)

Pročitajte i  Analni seks: 8 stvari koje morate znati

MAČO MEN

“Moja rutina se sastoji u odlasku u teretani, gledanju momaka tamo i u masturbiranju kad se vratim kući. Pretvaram se da je jedan od momaka moj trener. Kad mi kaže da spustim bučice i uradim 20 ponavljanja, ja uradim nešto drugo…”, Šana (29)

AUTOMEHANIČAR

“Znate filmove iz 1980-ih, u kojima se pojavljuju mišićavi muškarci bez majica kao seks simboli? E, to me baš uzbuđuje. Zamišljam kako dolazim na rutinski tehnički pregled kod automehaničara. Nikoga nema oko nas, pa se upustimo u seksualni odnos na zadnjem sedištu”, Sara (21)

Ovo su najčudnije seksualne fantazije!

NASTAVNIK

“Ja sam samohrana majka, a nastavnik mog sina je prilično seksi. I tako uhvatim sebe kako razamišljam o stvarima koje bismo mogli da radimo tokom roditeljskog savetovanja”, Maeve (35)

KVOTERBEK IZ SREDNJE ŠKOLE

“Nisam ga videla dugo, ali se sećam da je u moju srednju školu išao jedan neverovatno zgodan kvoterbek, o kome sam maštala.

Fantazirala sam kako smo u školi i da želi da mi pokaže nešto u teretani. Onda počinje da radi benč pres noseći mene, a ne šipku, pa me spušta na sebe i počeo da se igra s mojim bradavicama”, Džejn (22)

Da li vaša devojka fantazira o drugim muškarcima?

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *