Zavedite je za 60 sekundi - Men`s Health

Zavedite je za 60 sekundi

BUDITE PAŽLJIVI
0-20 sekundi
Dok idete na sastanak, ubedite sebe da je devojka sa kojom se sastajete vrlo nervozna (čak i ako nije). Zbog ovog malog trika ćete podsvesno biti pažljiviji i nežniji prema devojci, a onaće se brže otopiti, kaže istraživanje Univerziteta u Vaterlou. Samo se nemojte ulagivati, nema potreba za preterivanjem…

BUDITE GLAVNI U PROSTORIJI
21-40 sekundi
Budite spontani, a opet slobodni kao da je kafić ili restoran vaš čak i ako nikada ranije niste kročili u njega. Naravno, to ne znači da treba da budete bahati ili da se ponašate narcisoidno. Budite samouvereni i duhoviti. Istraživanja su pokazala da najbolje prolaze muškarci okarakterisani kao šarmantni i duhoviti, sa dozom drskosti.

DAJTE JOJ IZBOR
41-60 sekundi
Šta možete uraditi da budete ubedljiviji? Potvrdite njeno pravo da sama bira. Dok razgledate listu vina, onako usput, počnite rečenicu sa „ Možda se ti ne bi složila sa mnom, ali…“. Bilo da pričate o piću koje ćete naručiti, dekoraciji restorana ili nekim ozbiljnim temama, imate veće šanse da se složi sa vašom konstatacijom. Samim tim veće su šanse da je smuvate.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *