8 savršenih poza za fenomenalan prvi put - Men`s Health

8 savršenih poza za fenomenalan prvi put

SEDENJE U KRILU

Ova poza uključuje sedenje jedno naspram drugog i održavanje kontakta očima. “Ona ga opkoračuje nogama, a ova poza je fenomenalna jer oboje pružate i dobijate što stvara intimnost i povezanost”, kaže seksolog Tatjana Delepian.

KAUBOJKA

“U ovoj pozi će imati mnogo više kontrole, što je od pomoći u kulturama koje previše pritiska stavljaju na muškarca”, kaže Delepian. “U ovoj pozi će žena imati mogućnost da menja brzinu, dubinu penetracije i ugao, što je veoma važno kada imate novog partnera”, dodaje Delepian.

Lenji ste? Ove tri seksi poze su pravi izbor za vas!

MISIONARSKA POZA

Ovo je klasična i divna poza koja će vam pomoći da izgraditi međusobno poverenje. “Ne mora da bude uopšte dosadna. Stavite jastuk ispod njene guze kako biste povećali zadovoljstvo promenom ugla penetracije. Koristite ruke kako biste dodirnuli različite delove njenog tela. Ova poza može da vam pomogne da potrajete u krevete i da poveća sveukupno zadovoljstvo”, kaže Delepian.

ALTERNATIVNA MISIONARSKA POZA

“Možete podići njenu jednu nogu ili koleno tako da možete da prodirete u nju iz boljeg ugla. Neka vaše telo bude podignuto oko pet stepeni u odnosu na njeno”, kaže Bili Procida, domaćin The Manwhore Podcast. Ovo će vam obezbediti više prostora za dublju penetraciju.

Otkrijte i 3 evropske (i vrlo maštovite) seksi poze

DOGGY POZA

Superseksi poza za vaš prvi put. Probajte da budete na jednom, umesto na dva kolena, jer ćete imate bolji opseg pokreta i bolju mogućnost dublje penetracije.

Ove poze će učiniti da vaš ponos deluje još veće

OBRNUTA KAUBOJKA

Ovo je savršena poza za novopečene ljubavnike, koji se još uvek ne osećaju dovoljno prijatno i udobno da se gledaju oči u oči sa partnerom. “Odlučite se za klasičnu obrnutu kaubojku, u kojoj muškarac savija kolena, a devojka ga opkorači tako da može svojom pubičnom regijom da dodiruje njegove noge i time stvara posebnu senzaciju. Ona će moći da kontroliše dubinu i brzinu penetracije, dok će trljanje klitorisa sasvim sigurno vodite ka orgazmu”, kaže seksolog dr Džes.

Pročitajte i  Lekoviti seks

ORALNI SEKS

“Ne postoji bolji način da uzbudite svoju novu devojku i naterate je da doziva vaše ime od pokazivanja da vam nije problem da se spustite dole i oralno je zadovoljite. Ovo je veoma intiman momenat i može mnogo da poveže dvoje ljudi, bukvalno svim čulima”, kaže Geren Džejms, osnivač agencije Cowboys4Angels.

Začinite oralnu tehniku: 4 neverovatno seksi poze

MISIONARSKA, U KOJOJ ĆE VAM STAVITI NOGE OKO VRATA

Ova poza omogućava duboku penetraciju i pristup njenoj G tački, kao i kontakt očima, što je čini idealnom za prvi seks sa novom devojkom.

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *