Gde se nalazi muška G tačka? - Men`s Health

Gde se nalazi muška G tačka?

Kada su Kanje Vest i Amber Rouz na Tviteru poveli rat, ona mu je odgovorila pomenuvši njihove avanture u krevetu. Nimalo fer, ako pitate bilo kog muškarca na svetu. Međutim, događaj koji je pomenula bio je toliko neočekivan da je Kanje, uvek oštar na jeziku, smirio strasti. Naime, Amber ga je podsetila da njegova zadnjica nije ostajala netaknuta tokom igrarija u krevetu.

Bilo to istina ili ne, zanimalo nas ili ne, ovo je podstaklo Askmen da istraži šta se to kod muškaraca krije u ovom delu tela…

GDE SE NALAZI G TAČKA KOD MUŠKARACA?

G tačku kod muškaraca nije teško pronaći, ali treba da budete malo strpljivi.

Ukoliko biste legli na leđa podignutih nogu i opustili se, a potom masirali regiju oko anusa, između prostate i anusa biste mogli napipati mušku G tačku, piše Askmen, a šprepoznali biste je kao malu bubuljicu, smeštenu oko četiri centimetra u dubinu.

KAKO DA STIMULIŠETE G TAČKU?

Postoji mnogo metoda kojima možete da stimulišete svoju G tačku, a ukoliko ste tek otkrili svoju erogenu zonu, prsti će biti dovoljni za stimulaciju. Osim prstiju, potreban vam je lubrikant.

Potrebno je vremena i eksperimentisanja kako biste otkrili koji vam način stimulacije najbolje odgovara. Ključ je da pružite svom telu priliku da reaguje i odgovori na vašu stimulaciju. Možda vam nijedna od ovih poza neće odgovarati u početku i to je sasvim normalno.

Saznajte i Kako da pogodite G tačku?

DEVOJKA ĆE TU IMATI POSLA

Ne moramo se ograničiti u istraživanju ove tačke sami, već možemo da uključimo i partnerku u ovaj tip stimulacije, pogotovo kada dostizanje vrhunca može da bude toliko moćno. Ukoliko želite da probate nešto erotično, pustite je da vas oralno zadovoljava dok vam stimuliše prostatu.

Pročitajte i  Zašto neke žene plaču posle seksa?

RIMING

Sve popularnija metoda je obostrana stimulacija anusa jezicima nakon tuširanja. Ovakav način uživanja se može poboljšati  manualnom stimulacijom tokom riminga: igranje njenim klitorisom može da dovedi do neverovatnog vrhunca, a takođe, njen ručni rad može i vama da prija

Njegova G tačka (i još sedam drugih skrivenih erogenih zona)

BUTT PLUG

Uključivanje seksi igračaka tokom stimulacije prostate može da bude veoma zanimljivo. Vrsta analnog dilda odnosno butt plug može se koristiti tokom oralnog ili vaginalnog seksa kako bi se stimulisala prostata.

Sve to, naravno, ukoliko niste u vezi s Amber Rouz.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *