Šta devojke zaista žele da dobiju za Dan zaljubljenih? - Men`s Health

Šta devojke zaista žele da dobiju za Dan zaljubljenih?

EVOCIRAJTE USPOMENE NA PRVI SASTANAK

Dan zaljubljenih je idealan da se podsetite prvog sastanka i radite iste stvari kao kada ste prvi put izašli sa svojom izabranicom, koje su i raspalile romansu među vama. Naručite istu hranu, isto piće i pričajte o tome kako ste se osećali na prvom sastanku.

8 predloga šta da poklonite devojci za Dan zaljubljenih

UBRZAJTE RAD SRCA

Ovaj dan provedite radeći nešto uzbudljivo poput odlaska na klizanje, skijanje ili u zabavni park. Uživajte u aktivnom druženju, koje će prouzrokovati otpuštanje endorfina, što će vas ostaviti u krajnje nežnom i zaljubljenom raspoloženju.

IDITE NA MASAŽU

Bilo da uplatite masažu samo svojoj lepšoj polovini ili se odlučite na zajedničko uživanje u čarima ovakvog opuštanja, pripremićete se za uzbudljivo i seksi veče.

LATICE RUŽA

Anticipacija odnosno pažljivo pripremanje seksi večeri može da učini mnogo za njen libido. Neka se iznenadi laticama ruža koje od kreveta vode ka kuhinji, gde vas čeka flaša vina i sveže pripremljen obrok.

Ovo je dan kada ne treba da se libite da budete patetično romantični, pa je iznenadite i kutijom čokoladnih bombinica, srcima i plišanom igračkom.

Romantična večera u vašem stanu: Osnovna pravila

IZNAJMITE SOBU

Menjanje okruženja će automatski poboljšati vaše raspoloženje. Iznajmite sobu u hotelu i uživajte jedno u drugom. Nije vam dovoljno primamllivo? Imajte na umu da niko neće morati da pere sudove nakon večere.

LENČARITE

Nekada je najbolje da provedete Dan zaljubljenih ne radeći baš ništa. Ne morate da se posebno pripremate za ovaj dan. Jednostavno provedite ceo dan zajedno, bez ikakvih smetnji. Isključite telefone, ne otvarajte vrata i uživajte jedno u drugom.

Dan zaljubljenih: Priredite vašoj devojci nezaboravnu noć punu strasti

UŽIVAJTE U ČOKOLADI 24 SATA

Pročitajte i  Oprez: 5 znakova da previše masturbirate

Ovo nije dan kada treba da brojite kalorije, pa iskoristite Dan zaljubljenih da uživate u čokoladi, maltene zaštitnom znaku ovog praznika.

IDITE NA VIKEND PUTOVANJE

Ukoliko imate vremena i novca, 14. februar iskoristite za romantično vikend putovanje u hotelu van grada. Ovo je sjajan način da iskombinujete odmor sa vremenom provedenim samo sa svojojm izabranicom.

SKOCKAJTE SE DO BOLA

Rezervišite neki fensi restoran i obucite se elegantno. Još bolje, veče pre joj recite kako treba da se obuče, jer ste rezervisali sto u restoranu.

SPREMITE JOJ VEČERU

Spremite joj omiljeno jelo, upalite sveće, kupite vino i ruže. Pružite joj i masažu i recite joj da se ne pomera sa kreveta, jer je ovo njena noć i da želite da se potpuno opusti.

DONJI VEŠ

Iznenadite je romantičnim ili seksi donjim vešom, koji će obući specijalno za ovu priliku. Ukoliko želite da zaobiđete čipku i da budete malo romantičniji, neka vam ove gaćice sa slike posluže kao inspiracija.

Saznajte i U ovim romantičnim filmovima ćete i vi uživati

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *