5 načina da učinite da drhti od strasti - Men`s Health

5 načina da učinite da drhti od strasti

ZAPOČNITE NA VREME

Što više vremena provedete u postizanju njenog raspoloženja za seks, lakše ćete je uzbuditi. Prosta logika, nema senzacije.

Grir, autor knjige What about me?: Stop selfishness from ruining your relationship, sugeriše da sa predigrom počnete i pre nego što dođete do spavaće sobe. “Pošaljite joj seksi poruku iz kancelarije ili je pozovite dok ste na pauzi i recite joj da ne možete da dočekate da budete u njoj”, kaže Grir. “Anticipacija je moćan afrodizijak.”

Telefone u ruke: Ovo su fotke koje najviše uzbuđuju devojke

PREDIGRA NA PRAVI NAČIN

Ako znate da ne treba da preskačete predigru, to ne znači da je radite pravilno. Ukoliko nije zaista uzbuđena, a vi odmah krenete da joj dirate grudi ili genitalnu regiju, nećete se baš najbolje provesti.

“Ne radi se toliko o tome šta radite nego kada to radite”, objašnjava Grir. “Delovi njenog tela, kao što su bradavice, biće prenadraženi ukoliko ona nije seksualno uzbuđena”, otkriva Grir. On sugeriše da počnete sa sporim, zavodljivim ljubljenjem i posvećivanje pažnje drugim delovima tela, poput vrata ili donjeg dela leđa.

PRIČAJTE S NJOM

Fizičko uzbuđenje nije jedina stvar na koju bi trebalo da se fokusirate, kaže licencirani bračni terapeut Ian Kerner. On sugeriše da vodite ljubav s njenim umom isto koliko vodite ljubav sa njenim telom, a to možete da uradite dirty razgovorom. Ne brinite, prljavi razgovor ne mora da bude dirty. “Pokušajte da delite fantaziju sa njom, ali joj to predstavite kao san ili želju. Na ovaj način će znati da to nije nešto nužno što želite da uradite, već ono o čemu fantazirate.” Postavljanje nje u centar fantazija će povećati njeno samopouzdanje i učiniti je mnogo pouzdanijom i samosvesnijom, pa i bližom orgazmu.

Pročitajte i  5 situacija u kojima predigra nije obavezna

10 reči kojima ćete je već večeras uzbuditi

SVE SE VRTI OKO KLITORISA

Možda vam se čini da je ženski orgazam komplikovan, ali uopšte nije. Njen klitoris je definitivno ono na šta želite da se fokusirate. Lezite na bok, iza nje i rukama joj dodirujte kukove. Koristeći igračku ili ruku, nežno stimulišite njen klitoris, puštajući je da diktira ritam.

Mnoge žene će biti u mogućnosti da dostignu orgazam samo zahvaljujući ovim dodirima, pa takođe možete da uđete u nju otpozada i da nastavite da stimulišete njen klitoris ukoliko zaista želite da je potpuno izludite.

PRONAĐITE PRAVU POZU I NE MENJAJTE JE

Ona je uzbuđena i vrela, ali se bojite da se smorila u misionarsoj pozi, pa ste odlučili da promenite pozu. Loša ideja!

“Muškarci često pokušaju da uvedu toliko varijacija u seks”, kaže Kerner. “Ali jednom kada ste našli super položaj, najbolja stvar je da ga se držite. Menjanje poze će uzrokovati da se njeno približavanju orgazmu oduži, a vi ćete morati da je uzbuđujete ponovo ispočetka”, kaže Kerer.

Uzbudljiva predigra: 5 načina da budete nestašni na javnom mestu

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *