5 nestašnih poza o kojima devojke potajno maštaju - Men`s Health

5 nestašnih poza o kojima devojke potajno maštaju

ORALNI SEKS

“Većina žena koje sam ispitivao u toku svog rada, koje su uglavnom Amerikanke između 18 i 45 godina, često su čeznule za seks pozom u kojoj one leže na krevetu sa raširenim nogama i savijenim kolenima, dok njihov partner leži na stomaku i oralno je zadovoljava”, kaže Džil Mekdevit, seksolog i autor knjige “Sex positions for every body”.

Razlog zašto žene vole oralni seks jeste zbog stimulacije klitorisa, koji se obično ne stimuliše tokom vaginalnog seksa.

Tri mesta na njenom telu koja žude za dodirom

MISIONARSKA POZA

“Žene obožavaju misionarsku pozu zato što omogućava duvlju i značajniju povezano partnera “, kaže klinički seksolog i seks terapeut Tamara Grifin.

“Žene žele da osećaju bliskost i intimnost sa svojim partnerima pogotovo tokom seksa. U misionarskoj pozi, telo omogućava laku penetraciju, a partneri su u mogućnosti da se gledaju, dugo i strastveno ljube, a pritom su im tela pripijena i sinhronizovani su im pokreti. Trenje tela koje se pravi tokom penetracije brže vodi ka intenzivnom orgazmu.

10 najboljih seks poza svih vremena

ŽENA GORE (I VARIJACIJE OVE POZE)

“Žene vole ove poze zato što im omogućavaju kontrolu brzine, ugla i dubine penetracije”, kaže Grifin.

“Kada je žena gore, lakše je da pronađe ugao koji će nju lično više uzbuditi. Ruke muškarca su slobodne da stimulišu njene druge erogene zone, kao što su grudi, leđa i zadnjica, što takođe povećava senzitivnost i uzbuđenje. Ove pozicije takođe nude direktnu stimulaciju klitorisa i G tačke, što povećava njene šanse za orgazam.”

Otkrivamo tajne: 5 mesta na ženskom telu koja čeznu za vašim dodirom

ZMIJA

“Kada pomislimo na seks otpozadi, obično se fokusiramo na doggy pozu”, kaže O’Rajli. “Ali zmija može da bude efektnija za svaku ženu zato što predstavlja kombinaciju penetracije i maženja klitorisa”, dodaje seksolog Džesika O’Rajli.

Pročitajte i  3 osnovna saveta za odličan seks

U ovoj pozi žena leži na stomaku na krevetu, a njen partner lagano prodire u nju otpozadi.

Pročitajte i Dve savršene seks poze za posebne prilike

KAŠIKA

“Ugao u ovoj pozi postavlja pritisak na prave delove tela oba partnera”, kaže Grifin. “Iako ova poza ne omogućava kontakt očima i dalje je sjajna poza za sve one koji žele fizičku bliskost u toku seksa. Kao i kod poze u kojoj je žena gore, i u ovoj pozi muškarac može da se fokusira na ostatak partnerkinog tela i da joj mazi stomak, grudi, vrat ili klitoris”, kaže Grifin.

Ne volite da pružate oralni seks? Ove četiri stvari će to promeniti

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *