Telefone u ruke: Ovo su fotke koje najviše uzbuđuju devojke - Men`s Health

Telefone u ruke: Ovo su fotke koje najviše uzbuđuju devojke

SEKSI INSINUACIJE

„Imala sam dečka koji mi je slao slike svog krila u različitim okolnostima, insinuirajući na seks. Zajedno sa slikom bila je i poruka Želim te ovde. To mi se baš, baš dopalo i uzbudilo.“ Kristin (24)

RANJIVOST JE SEKS (KADA JE DOBRO ODRAĐENA)

„Slika njega u krevetu bez majice (bilo noću ili ujutru) može da bude seksi i sugeriše da želi da se mazi, a žene vole da se maze u krevetu sa svojim muškarcima. Takođe, ako nosi sočiva, a pošalje vam sliku njega sa naočarima dok odmara kod kuće govori da je samouveren i da je željan da se izloži na veoma ranjiv način. Žene vole muškarce koji umeju da sruše svoje zidove i skinu oklop.“ Vanesa (30)

Zašto žene šalju golišave fotografije?

SKRIVENA EREKCIJA

„Umirem od želje da vidim njegovu erekciju kroz trenerku ili uske pantalne. Mnogo je diskretnije od slike vašeg penisa, a daće joj naznaku čime raspolažete. Takođe volim da vidim sliku muškarca koji je lepo obučen ili video klip kako radi nešto kreativno priča šalu, svira klavir, pleše ili kuva.“ Suzet (37)

BUDITE SUGESTIVNI

„Muškarac u krevetu sa rukama na (u) boksericama je stvarno stvarno seksi, sve dok se ne vidi penis.“ Samanta (28)

POKAŽITE JOJ NOGE

„Moj muž je išao na poslovni put prošle nedelje, pa sam ga pitala da mi pošalje sliku svojih seksi nogu. Poslao mi je sliku svojih nogu ispruženih na krevetu. Jedina stvar koja je bila vidljiva je šorts i stopala. Veoma sam uživala u toj slici.“ Rebeka (43)

Instaspremni za Instagram: 5 saveta za savršenu fotku

POKAŽITE SVOJE TELO KROZ ŠALU

„Imala sam dečka koji mi je ponekad slao nage fotke, ali kad god je to radio, uvek je pokrio svoj penis. Kada bi mi slao nagu sliku u fotelju, stavio je kesu čipsa kako bi prekrio svoj penis. Bilo je seksi, ali i zabavno.“ Amanda (19)

Pročitajte i  10 najneobičnijih vidova kontracepcije

BUDITE SUPROTNO OD SEKSI

„Ne znam za ostale devojke, ali volim kad moj dečko uradi nešto glupavo na slici. Mnogi muškarci se trude da budu seksi i onda ispadnu kao kreteni. Sa druge strane, volim da vidim svog muškarca kako radi neuobičajene i šašave stvari.“ Karolin (29)

FOTOGRAFIŠITE POTENCIJALNO MESTO DEJTA

“Možda sam staromodna, ali ono što me zaista uzbuđuje jeste kada mi muškarac kaže da je pronašao mesto (restoran, bar, park, bilo šta) gde će me voditi. Na taj način znam da misli na mene kada som razdvojeni i da razmišlja kako da me usreći. Obvo je mnogo bolja stvar od slike penisa.“ Amanda (37)

Kako da vaša profilna fotka ostavi snažan utisak

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *