Greške u seksu zbog kojih se one neće vratiti u vaš krevet - Men`s Health

Greške u seksu zbog kojih se one neće vratiti u vaš krevet

PROTEST

Kada vaša devojka nakon uzbudljive predigre dospe u raspoloženje za seks, poslednja stvar koju možete da uradite jeste da joj protivrečite i odbijate da nešto uradite. Ukoliko ona želi da isključite svetlo, uradite to. Ukoliko želite da stavite kondom, stavite odmah.

PREVIŠE PRIČATE

Prljavi razgovor u toku seksa može dodatno da uzburka strasti, ali morate da pazite na tri stvari: da ostanete fokusirani, kul i seksi. Nemojte da pređete granicu i počnete sa lošim frazama iz porno filmova, jer ćete je momentalno ohladiti.

Greške koje vas čine katastrofalnim u krevetu

PEVANJE

Pevanje serenade dok ste u gondoli u Veneciji je romantično, ali pevanje dok je ona na vama je apsolutno neprihvatljivo. Pevanje je dovoljno teško u idealnim uslovima, a tokom seksa je totalno nepotrebno.

IGNORIŠETE JE

Ma koliko da uživate u solo seksu, seks je najbolji kao odnos između dvoje ljude. Obratite pažnju na njene potrebe i tretirajte je kao da je poslednja osoba na svetu. I ne usuđujte se da se javite kad vas neko zove.

Neseksi stvari kod muškaraca na koje žene otkidaju

KONSTRUKTIVNA KRITIKA

Iako želite da budete na istoj stranici sa vašom partnerkom, postoji vreme i mesto kada ćete joj izneti svoje sugestije ili eventualne primedbe. Jedna sugestija ili dve u toku seksa je jedna stvar, ali čitav spisak stvari šta “ona ne radi kako treba dok je na vama” dok je pritom u potpunoj ekstazi je sasvim druga stvar.

Loši ste u krevetu? Prestanite da pravite ove greške

PROVERAVATE KOLIKO JE SATI

Bez obzira koliko kasnite na večeru sa roditeljima ili na pregled kod stomatologa, proveravanje koliko je sati u toku seksa može da shvati kao ozbiljnu uvredu i pokazatelj da ne uživate previše. Ukoliko baš, baš morate da proverite vreme, onda gledajte na zidni sat iznad njene glave.

Pročitajte i  Kako da vam penis bude veći

PREBRZO STE DOŠLI DO VRHUNCA

Prevremena ejakulacija je nezgodna stvar i pretpostavljamo da vi crvenite kada vam se to dogodi, ali se nažalost nalazi na listi stvari koje žene ne vole u toku seksa. Osim što ćete posetiti lekara ako vam se ovo često događa, možda će vam pomoći da duže izdržite ukoliko zamišljate svoju baku i deku kako igraju fudbal. Goli!

Otkrijte i 7 grešaka kojima ćete uništiti njenu želju za seksom

NIKAKO DA POSTIGNETE ORGAZAM

Jedina gora stvar od preranog završetka odnosa jeste seksualni odnos kome se ne nazire kraj. Jednom kada vaša partnerka uspešno dostigne vrhunac, potrudite se da i vi završite brzo i efikasno. U ovim situacijama kada vrhunac izostaje mogu vam pomoći određene seksi fantazije i maštanje o nečemu što će vas dodatno uzbuditi.

ZAHVALJIVANJE

Ni pod kakvim okolnostima, ne treba da joj se zahvaljujete tokom seksa. Izražavanje zahvalnosti može da učini da se oseti jeftino i iskorišćeno, a takođe može da pomisli da toliko očajno želite seks jega niste imali duže vreme.

ZOVETE JE DRUGIM IMENOM

Ne postoji veća uvreda nego da zaboravite njeno ime tokom seksa. Dozivanje druge devojke u krevetu je sasvim siguran način da je nikada više ne vidite u životu.

Seks: Uvrnute stvari koje su se svima nama dogodile bar jednom

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *