Novi i veoma neobičan način da je osvojite - Men`s Health

Novi i veoma neobičan način da je osvojite

Ako želite da budete još privlačniji lepšem polu, onda na vreme kupite sprej nakon kojeg će svaka žena potpuno poludeti za vama. Radi se o Sintocinonu, koji na ženu deluje poput čarobnog napitka nakon čijeg udisanja svaki muškarac postaje privlačniji.

Ovaj sprej sadrži sintetički oblik hormona oksitocina, koji telo prirodno oslobađa iz tela kada dođe do zaljubljenosti.

Nemački naučnici su sproveli istraživanje, u kojem je učestvovalo 40 žena u 20-im godinama, od kojih je polovina njih udisala sprej, a u slučaju polovine se računalo na placebo efekat.

Nakon toga, ženama su pokazivanje fotografije muškaraca, među kojima su bili i njihovi partneri. Potom je sprovedeno drugačije istraživanje: žene koje su ranije nisu udisale sprej sada jesu i obrnuto.

SPREJ POVEĆAVA ATRAKTIVNOST I ZA 15 PROCENATA

Rezultati su pokazali da su sve žene nakon udisanja ovog hormona, svoje partnere ocenile atraktivnijim i do za 15 procenata.

Jedini izuzetak predstavljale su žene koje uzimaju pilule za kontracepciju, kojima su njihovi partneri bili jednako privlačni sa i bez udisanja spreja.

Bitno je da napomenemo da ovaj sprej može da ima negativne posledice po žene, što se može odraziti na rad srca, mučninu, glavobolju, pobačaj i ostale zdravstvene probleme.

Pročitajte i  Šta ženama više smeta od kratkog seksa?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *