Govor odeće - Men`s Health

Govor odeće

Mnogo toga. Većina nas nesvesno bira odeću koja je u skladu sa našim pogledom na svet. Pored toga, stil odevanja može biti inspirisan težnjom da budemo onakvi kakvi bismo želeli da budemo. Možda će vam pomoći sledeći saveti.

NAKIT
One koje ga ne nose obično spadaju u praktičan ili sportski tip žena. Žene koje preferiraju diskretniji nakit najčešće nisu sklone komplikovanju, a one sa velikim privescima vole glamur.

KOŽA
Što je razgolićenija to više pažnje želi da privuče. Mlade devojke vole da ih muškarci tretiraju kao zrele žene i zato je obaspite laskanjem. Odeća koja je tesno pripijena uz telo i zakopčana do grla može biti znak suzdržane samosvesti. Priđite joj inteligentno i duhovito. Sa otrcanim frazama nećete daleko dogurati.

BOJA
Jarke boje govore o samosvesti, a kombinacija više boja može značiti kreativnost. S druge strane, kombinacija tri ili više boja može da znači i emocionalnu nestabilnost. Napadne šare na njenoj odeći još uvek ne znače da je ona takva i u krevetu, već samo to da želi da privuče pažnju.

Pročitajte i  Tajna dobrog seksa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *