5 načina da otkrijete da li vas vara - Men`s Health

5 načina da otkrijete da li vas vara

Univerzitet u Masačusecu otkriva da 60 procenata odraslih ne može da provede 10 minuta u konverzaciji, a da ne slaže, što su zaista uznemirujući podaci.

Ovo istraživanje je takođe otkrilo da žene najčešće lažu kako bi nekoga usrećile, a muškarci da bi popravili utisak o sebi.

15 stvari koje otkrivaju da vas neko laže

Ako u poslednje vreme sumnjate da vas devojka vara, otkrijte 5 signala da ste nažalost u pravu:

ODLUČITE: VI ILI ONA?

“Ukoliko vas je uvek pratila intuicija da je svaka žena s kojom ste bili neverna ili neiskrena prema vama, ali nikada niste imali realne razloge da to i pomislite, možda ste vi u pitanju”, kaže ekspert za veze Sara Džouns.

Možda ste zabrinuti, jer ste nesigurni otkad vas je bivša devojka slagala, ali ne želite da upropastite sadašnju vezu konstantnim ispitivanjem o ispravnosti njihovih motiva i dela. Dakle, ukoliko ste obično u pravu ili ste odjednom počeli da brinete da imate posla sa lažovom, onda se verovatno stvarno nešto i dešava. Pratite svoju intuiciju.

10 laži o seksu koje smo uočili u filmovima

DA LI ODJEDNOM PREVIŠE KRIJE SVOJ TELEFON?

“Ukoliko joj je telefon stalno zaključan ili van vašeg vidokruga, ukoliko nikad ne želi da koristi Gugl pred vama i da vam dozvoli da vi koristite njen kompjuter, definitivno je sumnjiva”, kaže Džouns. Da ne pričamo o tome da treba da se zabrinete ukoliko previše burno odreaguje kada zatražite da pogledate sve poruke i pozive koje je obavilau prethodna tri meseca. Naravno da bi trebalo da imate nivo poverenja i da ne špijunirate jedno drugog i ne proveravate mejlove, društvene mreže i telefone, ali ako često ima pozive noću i uznemiri se nakon njih, onda bi trebalo da se zapitate s kim imate posla.

Pročitajte i  Ovakve porno filmove žene obožavaju

DA LI VAS GLEDA U OČI?

“Ukoliko ste zabrinuti da se nešto dešava i da vam možda ‘nabija’ rogove, pa joj to i kažete, a ona izbegava pogled u oči, jasno je da nešto krije”, kaže Džouns. “Ovo uglavnom indicira stid, strah i na kraju neprijatnost”, nastavlja Džouns. Ukoliko je iskrena i ne krije ništa, kada joj budete rekli da sumnjate da vam nešto prećutkuje, ona će se iznenaditi i biće veoma zbunjena.

9 očiglednih pokazatelja da ti devojka “nabija rogove”

DA LI SE NJEN GOVOR TELA PROMENIO?

Ukoliko ste već neko vreme u vezi, možete da uočite njene navike, ponašanja i tikove. Dakle, možda ona stalno dira svoju kosu, proverava telefon, pucketa prste ili nervozno cupka nogom, pa ne treba da budete sumnjičavi, ali ako je odjednom postala nervozna u vašem pristustvu, onda ste na putu da je razotrkijete.

DA LI JE ZATVORENA I ĆUTLJIVA?

“Ukoliko vam se ne otvara koliko i obično, tokom cele veze, možda krije nešto”, kaže Džouns.

Uglavnom znate šta radi tokom dana, kako provodi vreme pa čak i kada ide u krevet, ali ako je počela da krije i da vam nerado priča o vremenu koje provodi bez vas, kao i da odstupa od uobičajenog ponašanja, verovatno krije nešto.

Pročitajte i Nabija vam rogove?

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *