Za ceo život: 4 načina da izgradite skladnu vezu - Men`s Health

Za ceo život: 4 načina da izgradite skladnu vezu

BUDITE ISKRENI PREMA SEBI

Ako vi sami niste sigurni u svoja osećanja, teško je očekivati od drugih ljudi da vas u potpunosti prihvate. Nije potrebno da znate odgovore na sva pitanja, jer je veza pre svega proces u kojem dve stane pokušavaju što bolje međusobno da se upoznaju. Kroz dublji odnos sa partnerkom vi ćete shvatiti koje su vaše sličnosti i da li su dominantnije u odnosu na razlike.

10 stvari o ljubavi i seksu koje moramo da naučimo pre 30. godine

SPOZNAJTE SVOJE POTREBE

Mnogi muškarci tek nakon raskida ili razvoda braka shvate svoju pravu prirodu. Nekima pomaže usamljenost i promišljanje, dok se kod drugih javlja potreba za aktivnim druženjem sa ljudima koji su prošli slična iskustva. Jednom kad shvatite koje su vaše stvarne potrebe, bićete sigurniji u odabiru budućeg partnera.

KOMUNICIRAJTE

Pod tim podrazumevamo zaista iskrenu komunikacija. Koliko nam se samo puta dogodilo da dobijemo poruku od partnerke, koju zbog nedovoljno informacija pogrešno protumačimo. Zato vam je potreban iskren i otvoren razgovor da biste osvetlili svaki aspekt vaše veze. Na kraju krajeva, i najteža istina je bolja od laži.

Otkrijte šta možda uništava vaš ljubavni odnos (a da niste ni svesni)

BUDITE PRE SVEGA PRIJATELJI

Jedna od najčešćih grešaka posle bolnih raskida je brza potraga za novim partnerom. Mnogo je bolje ako pre svega izgradite prijateljski odnos sa nekim, upoznate ga dobro i pustite da se stvari polako odvijaju, kao i da se iz prijateljstva razvije ljubavna veza.

D.R.

Pročitajte i  Sve prednosti (i mane) voajerizma
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *